Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

20/11/2015

L'Hospital General de Granollers organitza la III Jornada de Recerca i Innovació

Avui l’Hospital General de Granollers ha celebrat per tercer any consecutiu la Jornada de Recerca i Innovació amb l’objectiu d’estimular i potenciar la recerca biomèdica i traslacional del centre, així com fer partícips als assistents de totes les accions que s’estan desenvolupant actualment sobre aquest camp.

En aquesta edició, adreçada a tots els professionals assistencials de l’Hospital, la ponència central “Els hospitals innovadors: quelcom més que la Unitat d’Innovació” ha anat a càrrec del Dr. Jaume Pérez Payarols, director d’Innovació i Recerca de l’Hospital Sant Joan de Déu. La ponència tractava sobre el buit que existeix entre la recerca i la innovació al nostre país, sobre les possibilitats d’innovació dels nostres hospitals i de l’amplitud de la innovació, la qual va molt més enllà dels resultats de la recerca.

Seguidament, s’han presentat les comunicacions orals i projectes seleccionats i s’han atorgat els premis Dr. Carles Vallbona als millors projectes de recerca. Enguany els guanyadors han estat:

Premi a la millor comunicació:

Títol: Via subcutània: alternativa en la administración antibiòtica.
Autor: Dr. Óscar Duems. Servei de Geriatria de l'Hospital General de Granollers

Premis de recerca Dr. Carles Vallbona:

2n premi:
Títol: Antibióticos en perfusión continua endovenosa elastomérica: un abordaje ambulatorio.
Autor: Dr. Òscar Duems. Servei de Geriatria de l'Hospital General de Granollers

1r premi:
Títol: Estudio Doppler de la Arteria Cerebral Media en el Control de la Gestión Cronológicamente Prolongada.
Autora: Dra. Maria José Canto. Servei d'Ostetrícia i Ginecologia de l'Hospital General de Granollers

Pujar