Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

9/10/2015

Presentació del cicle de xerrades de l'Aula de la Salut 2015-2016

Per tretzè any consecutiu es va presentar ahir al Museu de Granollers el cicle de xerrades de l’Aula de la Salut, un programa que va néixer amb la voluntat d’apropar els serveis sanitaris i els seus professionals a la ciutadania de Granollers, i de respondre a les seves demandes sobre diversos temes relacionats amb la promoció de la salut i el coneixement dels serveis sanitaris de la comarca.

L’Aula de la Salut és una col·laboració del Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Granollers, l’Hospital General de Granollers i la Xarxa de Centres d’Atenció Primària (ICS), amb la participació de la Xarxa de Centres Cívics de la ciutat
La presentació del cicle de conferències va comptar amb la presència del Sr. Josep Mayoral, alcalde la ciutat de Granollers;  la Dra. Eva Martín, adjunta a la Direcció General de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers i el Sr. Jordi Bernabeu, psicòleg del Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Granollers. La xerrada inaugural va anar a càrrec del Sr. Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista sota el títol Cables creuats. La salut mental en les adolescències d’avui.

Quan estem davant d’adolescents que pateixen i fan patir sempre sorgeix l’interrogant de quin és el seu grau de “trastorn” mental. El furor diagnòstic que ens envaeix ho té molt fàcil per etiquetar uns personatges sempre “florits” de símptomes. No és gaire improbable que en un moment o altre quedin fora de la norma adulta i puguin ser considerats malalts. En realitat, però, tenim tres problemes: no és gaire fàcil descobrir, des de fora del seu món, què els passa; encara és més complicat saber què fer, especialment des de les estructures alienes de la salut mental, i hem de poder explicar de manera habitual als adolescents què passa quan se’ls creuen el cables, ajudar-los a entendre la salut mental.


 

Pujar