Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

28/10/2015

El Servei de Dermatologia de l'Hospital General de Granollers participa en una campanya de conscienciació sobre la Psoriasi

El passat 26 d’octubre i amb motiu del Dia Mundial de la Psoriasi del proper dia 29, el Servei de Dermatologia de l’Hospital General de Granollers va participar de forma activa en el Dia del Pacient de la campanya #DescubreLaPsoriasis organitzada pel laboratori farmacèutic Leo Pharma. L’objectiu d’aquesta iniciativa és conscienciar a la societat sobre aquesta malaltia.

Aquest esdeveniment innovador, que es va poder seguir a través d’streaming, va comptar amb la participació del Dr. Antoni Guilabert, Cap de Dermatologia de l’Hospital, de quatre pacients que van explicar la seva experiència, de representants de dues associacions de pacients i de deu blocaires. La psoriasi és una malaltia que afecta al 2% de la població, té un fort impacte en la qualitat de vida de les persones que la pateixen i de moment no té un tractament definitiu tot i que es pot controlar, en un 30% dels casos pot arribar a ser molt greu.

Durant la sessió es van desmentir falsos mites sobre la malaltia com que és contagiosa i també es va incidir en la importància de la comunicació entre metge i pacient en el moment de diagnosticar-la. Els influencers van difondre l'esdeveniment a través de la xarxes socials amb el hashtag #DescubreLaPsoriasis aconseguint que fos trending topic a Barcelona i va rebre un total de 2.670.309 piulades a Twitter.
 

Pujar