Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

2/10/2015

L'Hospital General de Granollers celabra la IV Jornada en Patologia Vascular Cerebral

Avui la Unitat de Neurologia de l’Hospital General de Granollers ha organitzat la IV Jornada en Patologia vascular cerebral amb l’objectiu de tractar diferents aspectes epidemiològics, pronòstics i terapèutics de l’hemorràgia cerebral, així com les noves perspectives futures de tractament quirúrgic.

L'hemorràgia cerebral és la sortida de sang procedent d'un got sanguini a l'interior del cervell i suposa entre el 10-15% de tota la patologia vascular cerebral. Malgrat els grans avenços en el tractament de la isquèmia cerebral en l'última dècada, l'hemorràgia cerebral continua sense un tractament eficaç. S'estima que el 45% dels pacients amb una hemorràgia cerebral moriran dins dels primers 30 dies i dels que sobreviuen, menys d'un 20% seran capaços de portar una vida autònoma.

Durant la jornada més de 80 professionals amb una àmplia experiència tant del camp de la investigació com del maneig medicoquirúrgic de l’hemorràgia cerebral han tractat temes d’interès per l’abordatge assistencial preventiu, agut i crònic de l’ictus. Un dels temes que cal destacar és el nou protocol específic en l’hemorràgia cerebral que han elaborat de forma multidisciplinar els Serveis de Medicina Intensiva, Urgències, Diagnòstic per la Imatge i Neurologia de l’Hospital General de Granollers per abordar l’atenció urgent d’aquests pacients i que s’implantarà a finals d’any.

Pujar