Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

19/12/2012

L'Hospital General de Granollers celebra la Festa dels Treballadors

Avui l’Hospital General de Granollers ha celebrat a la sala d’actes del Centre Geriàtric Adolf Montañá l’acte d’homenatge als professionals de l’Hospital que en el decurs de l’any 2011 han fet 25 anys que treballen al centre i de comiat de les persones que s’han jubilat durant aquest any.

Aquest és un acte que se celebra cada any a l’Hospital, coincidint amb l’inici de les festes de Nadal. Enguany, són 28 les persones que celebren els seus 25 anys a la institució i 15  que fan el comiat per la jubilació.

Els professionals que en el decurs de l’any 2012 han fet 25 anys que treballen a l’Hospital són: Ma Soledad Barreiro Rodríguez, Ma del Tura Bayona Pujol, Jesús Bernabé Atalaya, Ma Carmen Castillo Sánchez, Elena Coll Rosell, Lourdes Corominas Capdevila, Lluís Cortadellas Angel, Anna del Alamo Fernández, Manuel Garrucho Vicente, Ma Carme Gasull Mas, Modesta Gutiérrez García, Anis Hijazi Guiniat, Josefa Jara Cepeda, Ma del Mar Luque Ballesteros, Lourdes Masferrer Pujadas, Casimira Montes Córdoba, Francisco Nogales Gil, Josep Palau Capdevila, Joana Porras Ruiz, Jordi Prats Maeso, Ma del Mar Ramal Pérez, Roser Rossell Coll, Maria Rozas Fernández, Antonio Sánchez Bravo, Núria Soler Castaño, Rosa Ma Subira Verges, Silvia Tantiña Fontanet i Imma Vidal Castell.

Per altra banda, els professionals que en el decurs de l’any 2012 s’han jubilat són: Concepció Agustin Garcia, Rosa Arjona Ureña, Jorge Blay Gratacós, Petra Galan Barroso, Maria Giménez Andreu, Dolors Gispert Mompart, Maria Ingles Pujola, Ma Encarnación Llasera Roger, Carmen Lozano Llamazares, Enriqueta Matabosch Puig, Pedro Moreno Navas, Antonio Pavon Perez, Teresa Sala Bigas, Jesusa Trespalacios Torre i Vicky Yetano Laguna.

A l’acte honorífic han assistit, professionals de l’Hospital, familiars i amics dels homenatjats, l’equip directiu de l’Hospital i els membres del Patronat de la Fundació.

Pujar