Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

27/05/2015

Professionals sanitaris del Centre d'Educació Especial Montserrat Montero realitzaran pràctiques a l'Hospital General de Granollers

Aquest mes de maig l’Hospital General de Granollers i el Consorci Administratiu d’Educació Especial Montserrat Montero (CEEMM) han signat un conveni de col·laboració per tal que professionals sanitaris del Centre Educatiu de Granollers puguin realitzar pràctiques a l’Hospital.

El Centre d’Educació Especial Montserrat Montero és una escola especialitzada en alumnes amb discapacitat intel·lectual que té com a objectiu l’atenció educativa d’infants i joves amb necessitats educatives especials i el suport a la inclusió d’alumnes amb discapacitat a l’escola ordinària, oferint acompanyament, assessorament i formació als professionals que atenen a aquests infants.

L’escola té un grup d’alumnes amb pluridiscapacitat que presenten greus problemes de salut i són atesos per dos professionals especialistes en Infermeria i Fisioteràpia. Per  poder donar resposta a la formació en l’àmbit sanitari d’aquests professionals es fa necessari que puguin realitzar pràctiques en centres sanitaris. En aquest context, l’Hospital General de Granollers ha signat un conveni de col·laboració amb el CEEMM per tal d’acollir en el Servei d’Urgències de Pediatria les estades necessàries per aquests professionals per a la realització de les pràctiques de reciclatge formatiu i l’ampliació de competències.

Pujar