Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

24/03/2015

El dr. Oscar Duems guanya el premi Idea de Bayer amb una proposta innovadora per millorar l'adherència als tractaments anticoagulants

El Dr. Oscar Duems, metge del Servei de Geriatria de l’Hospital General de Granollers, ha obtingut el primer premi Idea de Bayer en la categoria de projectes individuals d’entre més de 200 propostes rebudes. Aquests reconeixements que tenen l’objectiu de promoure la recerca de solucions que ajudin a millorar l'adherència dels pacients als tractaments anticoagulants orals directes. El lliurament de premis va tenir lloc en el marc del Congrés de la Societat Espanyola d'Hipertensió - Lliga Espanyola per a la Lluita contra la Hipertensió Arterial que es va celebrar a Oviedo de l’11 al 13 de març.

El dr. Duems va presentar la iniciativa Arriva, una solució multidisciplinària dissenyada per informar, motivar i incentivar professionals sanitaris i pacients en el tractament trombe profilàctic amb nous anticoagulants. El projecte inclou la realització de campanyes informatives i la monitorització periòdica amb l'objectiu d'afavorir l'adherència terapèutica. Entre altres eines, la proposta proposa la introducció d'elements innovadors, com un blíster intel·ligent que permet comprovar si el pacient està seguint el tractament correctament, o un dispositiu dispensador de monodosis amb alarma que avisa del moment de la presa, dispensa la pastilla en complir l'horari prèviament definit segons prescripció farmacològica i es bloqueja automàticament fins a la propera dosi.

Bayer col·labora amb els professionals sanitaris en la recerca de solucions que els permetin prevenir la falta d'adherència dels pacients en el seguiment dels seus tractaments. A través d'aquest tipus d'iniciatives, la companyia busca afavorir el compliment de les recomanacions mèdiques per part del pacient, des de la presa del medicament fins al règim alimentari o els canvis en l'estil de vida proposats.

Pujar