Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

18/03/2015

El model d'atenció oncològica a la comarca centrarà la XI Jornada de Salut de l'Hospital General de Granollers

El proper divendres 20 de març l’Hospital General de Granollers organitza la 11a edició de la Jornada de Salut, un punt de trobada que té com a objectiu reunir a professionals de la salut per fomentar el debat sobre aspectes rellevants en l’àmbit sanitari.

En aquesta edició el tema central és l’atenció al malalt oncològic. Entenem que la importància en temes d’incidència i mortalitat de la malaltia oncològica exigeixen un maneig pluridisciplinari. És per això que creiem fonamental un treball en xarxa que abasti des de l’Atenció Primària (AP) fins a l’Hospitalització de tercer nivell. Amb aquesta jornada volem presentar com s’estructura aquesta atenció a la nostra comarca.

Per parlar d’aquests aspectes, enguany la Jornada de Salut compta amb la presència del Dr. Josep M. Borràs, director del Pla Director d’Oncologia de l’Institut Català d’Oncologia (ICO); el Dr. Álvaro Urbano, director de l’Institut Clínic de Malalties Hematològiques i Oncològiques (ICMHO) de l’Hospital Clínic de Barcelona; el Dr. Josep Porta, cap del Servei de Cures Pal·liatives de l’Institut Català d’Oncologia (ICO); la Dra. Judith Dalmau, directora de l’ABS Vall del Tenes de l’Institut Català de la Salut (ICS) i la Sra. Carme Grau, coordinadora de la Fundació Oncovallès.

La inauguració de la jornada anirà a càrrec del Dr. Rafael Lledó, director general de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (FPHAG) i del Dr. Alfredo García, gerent de l’àmbit metropolità de la Regió Sanitària de Barcelona del Servei Català de la Salut (CatSalut) i serà moderada pel Dr. Miquel Nogué, cap del Servei d’Oncologia de la FPHAG. La cloenda anirà a càrrec del Sr. Josep Mayoral, president del Patronat de la FPHAG i alcalde de la ciutat de Granollers.

Pujar