Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

22/01/2015

L’Hospital General de Granollers incrementa en més d'un 25% l'activitat quirúrgica per donar resposta a les llistes d'espera

L’Hospital General de Granollers ha desenvolupat durant el 2014 un pla d’acció per donar resposta als objectius marcats pel Departament de Salut per a les llistes d’espera dels procediments garantits i patologia oncològica.
Aquest pla contempla diferents mesures tant en l’àmbit organitzatiu i de coordinació com estructurals i d’equipament i ha comptat amb la implicació i participació de tots els professionals de la institució.

Per una banda, s’han adaptat dos quiròfans nous a l’Àrea de Tècniques Especials (ATE) per realitzar intervencions de cirurgia major ambulatòria (CMA), s’han obert els quiròfans per la tarda i s’ha incrementat la dotació de professionals. D’altra banda, s’han reduït els intervals entre intervencions per poder assumir-ne més en el mateix temps, fent més eficients els equips assistencials del bloc quirúrgic.

També s’ha fet un seguiment dels pacients que es troben en la llista d’espera per mantenir-la actualitzada, i s’han reordenat els circuits assistencials per donar una millor resposta a la programació quirúrgica.

L’esforç pressupostari i organitzatiu de l’Hospital General de Granollers conjuntament amb la gran tasca realitzada pels professionals han permès augmentar l’activitat en un 25,9% respecte a l’any anterior, 1.520 pacients més, disminuint la llista d’espera un 17,3%, deixant tots els nostres pacients dels processos garantits a menys de 6 mesos per intervenció, així com els pacients amb patologia oncològica amb una espera inferior als 45 dies per ser intervinguts, d’acord amb els paràmetres establerts pel Departament de Salut.

Pujar