Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

14/11/2014

L'Hospital General de Granollers organitza la II Jornada de Recerca i Innovació

Avui l’Hospital General de Granollers ha celebrat la II Jornada de Recerca i Innovació amb l’objectiu d’estimular i potenciar la recerca biomèdica i traslacional del centre, així com fer partícips als assistents de totes les accions que s’estan desenvolupant actualment sobre aquest camp.

En aquesta segona edició, adreçada a tots els professionals assistencials de l’Hospital, la ponència central “El potencial d’ innovació del sistema sanitari” ha anat a càrrec del Dr. Joan Bigorra Llosas, director d’Innovació de l’Hospital Clínic de Barcelona i professor associat de la Universitat Pompeu Fabra. La ponència tractava de com el sistema sanitari no és una despesa sinó una font de creació de riquesa i de la innovació com a eina clau per transformar el coneixement en més valor sanitari, social i econòmic.

Seguidament, s’han presentat les comunicacions orals i projectes seleccionats per part del Comitè Científic de la Jornada i s’han atorgat premis als millors projectes de recerca i a la millor comunicació. Enguany, els guanyadors han estat:

Primer premi al millor projecte

Títol: Estudio de la prevalencia de displasia anal en pacientes varones homosexuales y mujeres con displasia cervical VIH positivos
Autora: Dra. Lizza Maria Macorigh, de la unitat d’infecciosos del Servei de Medicina Interna de l’Hospital General de Granollers
 

Segon premi al millor projecte

Títol: Prevenció secundària de fractura osteoporòtica
Autor: Dr. Ferran Collado Sáenz, del servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica de l’Hospital General de Granollers
 

Premi a la millor comunicació

Títol: Alteracions del funcionament cerebral del transtorn bipolar i familiars sans de primer grau
Autora: Dra. Alba Bru, del servei de psiquiatria de Benito Menni – Hospital General de Granollers
 

Pujar