Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

14/10/2014

Presentació del cicle de xerrades de l'Aula de la Salut 2014-2015

Per dotzè any consecutiu s’ha presentat el cicle de conferències de l’Aula de la Salut, un programa que va néixer l’any 2003 amb l’objectiu d’apropar els serveis sanitaris i els seus professionals als ciutadans de Granollers, donant resposta a les seves demandes en tots els temes que són del seu interès referits a la promoció de la salut i al coneixement dels serveis sanitaris de la comarca del Vallès Oriental.

L’Aula de la salut és una col•laboració de l’Hospital General de Granollers, la xarxa de centres d’Atenció Primària (ICS) i el Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Granollers, amb la participació de la xarxa de centres cívics de la ciutat. Aquesta és una activitat consolidada dins les activitats que es duen a terme en els centres cívics de la ciutat on professionals de diferents institucions sanitàries de Granollers tracten temes diversos relacionats amb la salut.

En aquesta edició totes les conferències tractaran dels estils de vida saludables relacionats amb l’alimentació ja que Granollers participa, juntament amb d’altres sis ciutats europees, en el projecte We love eating, que té aquests mateixos objectius de promoció de la salut.

La xerrada inaugural portava per títol Tot comença a la taula: la gènesi dels hàbits alimentaris i va anar a càrrec de la Sra. Ada Parellada, restauradora i educadora en alimentació.
 

Pujar