Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

14/06/2014

Experts en sinologia i patologia mamària es reuneixen a Granollers per debatre les últimes novetats sobre el càncer de mama

Els passats dies 11, 12 i 13 de juny Granollers va acollir el XIII Congrés Català de Sinologia i Patologia Mamària, una trobada de caràcter anual que enguany ha organitzat la Unitat de Patologia Mamària de l’Hospital General de Granollers, una de les poques unitats  acreditades  per la “Sociedad Española de Senología y Patología Mamaria”.

El càncer de mama és un dels tumors més freqüents en la nostra població i encara que el seu increment sigui d’un 2% anual, la supervivència que s’aconsegueix sobrepassa el 85% gràcies als Programes de Diagnòstic Precoç de Càncer de Mama i als nous tractaments, un objectiu comú tant per a la Sanitat com per a la societat en general.

Prop de 150 professionals de les diferents especialitats implicades en el diagnòstic i tractament d’aquesta malaltia es van reunir a l’Hotel Granollers per debatre les últimes tècniques i compartir coneixements i experiències amb l’objectiu de millorar i poder donar una atenció més individualitzada a cada pacient. El Congrés es  va dividir en dues parts: els dos primers dies es va realitzar el XXI Curs Intensiu de Sinologia i Patologia Mamària en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona i l’últim dia van tenir lloc la XXVIII Reunió de Sinologia dels Hospitals Comarcals i la XVI Reunió d’Infermeria en Sinologia i Patologia Mamària.
 

Pujar