Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

3/06/2014

L’Hospital General de Granollers presenta una aplicació mòbil per facilitar una millor informació als seus usuaris

Hospital Granollers és la nova aplicació gratuïta per a telèfons mòbils de l’Hospital General de Granollers, una eina dissenyada i desenvolupada per professionals de la Direcció d’Organització i Sistemes d’Informació del Centre amb el suport tècnic de l’empresa ICA, S.A. i que té com a objectiu facilitar informació rellevant i actualitzada als seus usuaris.

Aquesta nova plataforma digital disponible en Android i IOS (APPLE), permet als ciutadans consultar els temps aproximats d’espera al Servei d’Urgències per especialitats, tant les que es troben a l’Hospital com les d’Urgències Centre (av. Del Parc) que són de més baixa complexitat.

Paral•lelament, l’aplicació té una àrea privada d’accés amb paraula de pas on es poden visualitzar les visites programades a consultes externes i sol·licitar la recitació en cas que sigui necessari un canvi o anul•lació, a més de poder sincronitzar-les amb el calendari del telèfon mòbil. L’APP també permet des d’un mateix dispositiu mòbil consultar les visites d’altres familiars o persones que puguin estar al càrrec de l’usuari. Per tal de poder accedir a l’àrea privada cal que la persona interessada s’adreci a qualsevol punt d’Informació de l’Hospital amb el DNI per donar-se d’alta i obtenir el codi PIN. En cas que sigui un menor d’edat cal presentar el Llibre de Família o la documentació acreditativa i si és una persona major d’edat cal presentar també el DNI d’aquesta i un consentiment signat.

L’aplicació Hospital Granollers representa un projecte innovador que permet a l’Hospital a través de les noves tecnologies apropar-se més als usuaris i oferir-los un servei més personalitzat i accessible. Aquesta eina digital es troba en fase inicial i preveu a curt termini oferir molts més avantatges i opcions per facilitar altres prestacions als ciutadans.

L’acte de presentació de la nova App s’ha fet avui a les 13 hores a la sala de juntes de la Direcció General i ha comptat amb el Dr. Rafael Lledó, director general de l’Hospital General de Granollers; la Sra. Anna Benavent, directora d’Organització i Sistemes d’Informació del centre; el Sr. Francesc Xavier Monzó, director de la delegació de Catalunya del Grup ICA; la Sra. Aurora Dueñas, directora de Sector Barcelonès Nord i Maresme/Vallés Oriental del Servei Català de la Salut (CatSalut) i el Sr. Josep Mayoral, president del Patronat de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers i alcalde de la ciutat.

Pujar