Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

8/05/2014

L'Hospital General de Granollers celebra la Festa dels Voluntaris

Ahir a les 17.00 h a la sala d’actes del Centre Geriàtric, l’Hospital General de Granollers va celebrar per primera vegada la Festa del Voluntariat, un acte que va representar un punt de trobada per reconèixer la tasca altruista que realitzen totes les persones que fan voluntariat a l’Hospital i que contribueixen a millorar la qualitat del servei al malalt i les famílies que els acompanyen. També es va voler agrair les noves incorporacions i animar a totes les persones que poguessin assistir a l’acte a formar part d’aquest col•lectiu, un grup dinàmic que es nodreix de valors com la solidaritat, la il•lusió i el compromís envers les persones que ho necessiten.

Algunes de les entitats que col•laboren amb l’Hospital són l’Associació de Voluntaris per l’Hospital, Bibliosalut, Creu Roja Granollers, l’Escola Ginebró de Llinars del Vallès, l’Escola Pia de Granollers i la Fundació Oncovallès.

Durant la festa, que va acollir prop de 70 persones, es va fer una xerrada a càrrec de la Dra. Marisa Serra, adjunta a la Direcció de Planificació de l’Hospital Sant Joan de Déu, un audiovisual commemoratiu, i l’actuació musical de dos quartets, un de corda dels Amics de la Unió i l’altre de vent de l’Escola de Música Josep Maria Ruera. També un dels voluntaris de l’Escola Pia va explicar la seva experiència d’intercanvi intergeneracional dins la Residèndia.. En finalitzar es va fer un  berenar per a tots els assistents.
 

Pujar