Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

23/04/2014

L'Hospital General de Granollers obté el nivell d'acreditació Or de la Xarxa Internacional d'Hospitals Sense Fum (ENSH)

Avui s’ha celebrat a Barcelona el GOLD Forum 2014, un esdeveniment emmarcat dins la 22a Conferència Internacional dels Hospitals i centres sanitaris promotors de la Salut organitzat per la ENSH-Global Network for Tobacco Free Health care Service. Aquest és un espai on es comparteixen les millors experiències en control de tabaquisme als centres sanitaris i atorgar el seu reconeixement internacional. En aquest context, l’Hospital General de Granollers ha estat reconegut amb el nivell d’acreditació Or de la Xarxa Internacional d’Hospitals sense Fum (ENSH)

Aquesta acreditació és la màxima distinció atorgada internacionalment a aquells centres sanitaris que han demostrat importants avenços en les polítiques de control del tabaquisme, i que representen un exemple per a la resta d’organitzacions en la lluita contra el tabac, mostrant un bon nivell d’implementació dels estàndards que marca la Xarxa Internacional en el seu codi.
L’Hospital General de Granollers va adherir-se a la Xarxa Catalana d’Hospitals sense fum  l’any 2006 i progressivament, fins a l’actualitat, ha anat implementant i desenvolupant les diferents polítiques per a la prevenció i control del tabaquisme, amb l’objectiu de declarar-se un veritable espai 100% lliure de fum.

Algunes de les activitats que s’organitzen a l’entitat i que han estat valorades, entre d’altres, són:
• Els programes d’ajuda per a la cessació tabàquica per pacients ingressats i professionals de l’Hospital.
• La formació i informació en matèria antitabac, com per exemple, curs d’intervenció breu en tabaquisme i formació especialitzada pels professionals de la salut.
• L’organització d’activitats de promoció de la salut, com la celebració anual del Dia Mundial sense Tabac (31 de maig).
• El compliment efectiu de les polítiques d’espais sense fum i de la normativa legal actual, tant als espais exteriors com als interns.
• L’evolució de les enquestes sobre la prevalença del consum de tabac i medicions del fum ambiental amb partícules PM2,5, tant en els edificis com espais exteriors.
 

Pujar