Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

14/03/2024

L’Hospital General de Granollers se suma al projecte SueñOn®

Granollers, 14 de març de 2024.- L’Hospital General de Granollers s’ha sumat al projecte SueñOn®, un projecte impulsat i liderat per l’equip d’Infermeria i dirigit a professionals, gestors i pacients, que té com a objectiu promoure el descans de les persones hospitalitzades. En el marc del Dia Mundial del Son que se celebra aquest 15 de març, iniciatives com aquesta emergeixen com a una solució per a garantir i afavorir un descans saludable.

Aquest projecte no només s’enfoca en la comoditat del pacient, sinó que es basa en l’evidència científica per a demostrar els beneficis que té el descans en les persones hospitalitzades, ja que diversos estudis han demostrat que un somni de qualitat pot accelerar la recuperació i millorar els resultats mèdics.

Per a garantir aquest descans de qualitat és necessari detectar quines són les principals interrupcions que tenen lloc durant el torn de nit. Per això, la Direcció General i la Direcció d’Infermeria, amb el suport de l’àrea d’Experiència del Pacient i acompanyats pel grup SueñOn®, van impulsar grups focals amb l’objectiu de fer un diagnòstic des de l’òptica dels professionals experts per a conèixer com descansen els pacients i les seves famílies a l’Hospital General de Granollers durant el procés d’hospitalització.

D’aquest treball col·laboratiu es va poder extreure que les principals interrupcions solen ser degudes a la llum excessiva, les cures nocturnes o els sorolls ambientals. A més, l’hora punta amb un percentatge més alt d’assistències per hora d’admissió a planta és la una de la matinada, amb un 27,78%.

Per tal de resoldre aquesta problemàtica, s’han definit diferents línies de treball com, per exemple, l’empoderament dels professionals, a través de la conscienciació, perquè puguin canviar certes rutines i utilitzin les recomanacions que se’ls proposa per a afavorir el descans en els pacients hospitalitzats. També s’està treballant per a poder revisar i reduir la lluminària de nit i els sorolls ambientals.

Amb la posada en marxa de SueñOn®, l'Hospital General de Granollers reafirma el seu compromís amb la innovació en l'atenció sanitària i amb la millora de l’experiència del pacient.

Pujar