Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

31/01/2014

L'humorista Jordi LP visitarà l'Hospital General de Granollers amb motiu de la X Jornada de Salut

Enguany l’Hospital General de Granollers organitzarà el proper 21 de febrer la 10a edició de la Jornada de Salut, un punt de trobada que té com a objectiu reunir a professionals de la salut per fomentar el debat sobre aspectes rellevants en l’àmbit sanitari.

En aquesta edició el tema central serà el protagonisme que ha d’adquirir el pacient amb la seva malaltia i el paper proactiu dels diferents agents de salut per facilitar aquesta participació. Aquests agents són: el Departament de Salut amb el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya, el Programa Pacient Expert Catalunya®, els centres sanitaris facilitant la informació per capacitar el pacient i potenciar l’autocura, la corresponsabilitat i l’autonomia de les persones que tenen una malaltia crònica, i finalment,  les associacions de pacients amb el seu paper facilitador i la veu del pacient com a protagonista principal.

Per aquest motiu i per tal de commemorar els 10 anys de la Jornada de Salut, el proper 7 de febrer a les 11 h al Centre Geriàtric Adolfo Montañá Riera, el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya de la mà de l’humorista Jordi LP oferirà un show obert a tothom sota el lema “Sempre hi haurà algú”. Seguidament el Jordi LP visitarà a alguns pacients que es trobin ingressats a l’Hospital aquell dia. El Sr. Jordi LP ja ha participat en altres jornades demostrant el seu suport al conjunt de Pacients de Catalunya i també és un dels compositors, conjuntament amb en Pep Sala, de l’himne del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya.

El Consell Consultiu de Pacients de Catalunya és l’òrgan assessor representatiu de les associacions de pacients davant l’Administració catalana. S’impulsa amb la finalitat de donar veu directa als pacients i possibilitar la seva participació en l’elaboració de les polítiques de salut en el nostre territori.
 

Pujar