Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

19/06/2023

La Nit del Centenari de l'Hospital General de Granollers aplega més de 400 persones a La Porxada

Granollers, 16 de juny de 2023.- El passat dijous, 15 de juny, La Porxada es va convertir en protagonista de la celebració del Centenari de l’Edifici Històric de l’Hospital General de Granollers. Més de 400 persones es van reunir en aquest espai emblemàtic de la ciutat per a celebrar els 100 anys de l’hospital modern.

Aquest ha estat un esdeveniment únic, organitzat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Granollers i el patrocini de Sirsa, Semic i Delikia, i ha aplegat a professionals del centre sanitari, ciutadania i entitats col·laboradores.

Els assistents van poder gaudir d’un sopar a la fresca, acompanyat de música en viu. Els grups Get Back, rendint homenatge a The Beatles, i MuSix, grup de pop-rock, van ser els encarregats de crear un ambient festiu i acollidor durant la vetllada. 

La Nit del Centenari representa un moment de celebració i gratitud cap a totes aquelles persones que han format i en formen part del creixement de l’Hospital General de Granollers. Des del 25 de juliol de 1923, dia en el qual es va inaugurar l’Edifici Històric, la institució ha desenvolupat un paper clau en la prestació de serveis mèdics de qualitat, sempre amb una voluntat de servei cap a la comunitat. 

Per aquest motiu, aquesta iniciativa es va traslladar al centre de Granollers amb l’objectiu de fer d’aquesta, una celebració de tots. Les entrades es van esgotar ràpidament degut a l’entusiasme i l’interès que va suscitar l’esdeveniment.

Altres activitats del Centenari de l’Edifici Històric

La celebració continuarà el 29 de juny a la Sala Francesc Tarafa amb un Concert de músiques històriques, que explicarà la història de l’hospital des de la seva fundació en l’edat mitjana i fins al segle XIX, mitjançant la interpretació de músiques històriques: medieval, renaixentista i barroca. En aquest mateix espai es farà, el 20 de juliol, la presentació del Llibre del Centenari, de la mà de la Sra. Imma Juncà Rosell, periodista.

Coincidint amb la data d’inauguració del nou hospital, el 25 de juliol se celebrarà l’Acte institucional i també es durà a terme l’acte dels Fulls d’Història que fan homenatge a professionals i entitats o associacions que han estat cabdals en els anys d’història del centre.

Totes aquestes activitats compten amb la col·laboració especial de Sirsa i Semic, que fan possible aquesta celebració.

Sobre el Centenari de l’Edifici Històric de l’Hospital General de Granollers

Aquestes i altres iniciatives formen part de la celebració que duu a terme la institució durant 2023 per commemorar els 100 anys de l’hospital modern i a la voluntat històrica de millorar el benestar i la qualitat de vida de la població, sempre caracteritzada per ser una institució propera, oberta i compromesa socialment amb el seu entorn en totes les seves dimensions. 

Podeu veure l’agenda d’activitats a la Web Oficial del Centenari de l’Hospital General de Granollers.

Pujar