Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

7/06/2023

La celebració del Centenari de l’Edifici Històric de l’Hospital General de Granollers arriba al seu punt àlgid

Granollers, 7 de juny de 2023.- El 25 de juliol de 1923 es va inaugurar l’Edifici Històric de l’Hospital General de Granollers. Enguany, el centre està celebrant el Centenari de l’hospital modern amb un conjunt d’activitats dirigides tant a professionals com a la ciutadania de Granollers, amb l’objectiu de fer d’aquesta una celebració de tots.

Aquest mes de juny serà el punt àlgid de la celebració del Centenari i, per aquest motiu, seran unes setmanes plenes d’activitats amb l’objectiu celebrar aquests 100 anys de servei a la comunitat, posant com sempre a les persones, en primer lloc.

L’esdeveniment més destacat se celebrarà el pròxim dijous, 15 de juny, a partir de les 20.45h a La Porxada amb La Nit del Centenari, que vol agrupar a professionals, ciutadania i col·laboradors locals. Aquest espai emblemàtic de la ciutat acollirà aquesta vetllada que comptarà amb un sopar a la fresca i música en viu a càrrec dels grups Get Back, fent homenatge a The Beatles, i MuSix, grup de pop-rock.

Altres activitats del Centenari de l’Edifici Històric

Aquest dissabte, 10 de juny, l’Hospital celebrarà un Torneig Internacional d’Escacs Actius, organitzat amb la col·laboració del Club d’Escacs Granollers i el Club d’Escacs de Canovelles, a l’Edifici Històric. Aquell mateix dia a les 17h es jugaran les Simultànies d'Escacs i durant tota la jornada hi haurà un taulell d'escacs gegants perquè els més petits també puguin jugar.

La celebració continuarà el 29 de juny a la Sala Francesc Tarafa amb un Concert de músiques històriques, que explicarà la història de l’hospital des de la seva fundació en l’edat mitjana i fins al segle XIX, mitjançant la interpretació de músiques històriques: medieval, renaixentista i barroca. En aquest mateix espai es farà, el 20 de juliol, la presentació del Llibre del Centenari, de la mà de la Sra. Imma Juncà Rosell, periodista.

Coincidint amb la data d’inauguració del nou hospital, el 25 de juliol se celebrarà l’Acte institucional i també es durà a terme l’acte dels Fulls d’Història que fan homentatge a professionals i entitats o associacions que han estat cabdals en els anys d’història del centre.

Totes aquestes activitats compten amb la col·laboració especial de Sirsa i Semic, que fan possible aquesta celebració.

Sobre el Centenari de l’Edifici Històric de l’Hospital General de Granollers

Aquestes i altres iniciatives formen part de la celebració que duu a terme la institució durant 2023 per commemorar els 100 anys de l’hospital modern i a la voluntat històrica de millorar el benestar i la qualitat de vida de la població, sempre caracteritzada per ser una institució propera, oberta i compromesa socialment amb el seu entorn en totes les seves dimensions.

Podeu veure l’agenda d’activitats a la Web Oficial del Centenari de l’Hospital General de Granollers.

Pujar