Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

12/06/2023

Se celebra el l Torneig Internacional d’Escacs de l’Hospital General de Granollers

Granollers, 11 de juny de 2023.— Aquest dissabte, 10 de juny, l’Hospital General de Granollers va organitzar una jornada dedicada als escacs en el marc de la celebració del seu Edifici Històric. A dos quarts de deu del matí va començar el Torneig Internacional d’Escacs Actius, organitzat amb la col·laboració del Club d’Escacs de Granollers i el Club d’Escacs de Canovelles.

Les partides d’aquest campionat internacional es van jugar dins de l’Edifici Històric, durant tot el dissabte, amb un ritme de joc molt original per commemorar l’any d’inauguració: 19’+23” (19 minuts amb 23 segons d’increment), i els resultats són vàlids de a Elo FIDE i Catalana de ràpides. El campió del torneig va ser Gerard Ayats, sent la segona posició per en Miguel Muñoz i la tercera per en Jonathan Cruz.

A les cinc de la tarda es van jugar també unes simultànies d’escacs pels més amateurs, que van comptar amb la col·laboració del Gran Mestre Internacional, Marc Narciso, i el Mestre Internacional, Luís Rojas, quedant en Marcos López, en la primera posició, i en Victor Guirado i en Eduard Monell, en segona i tercera, respectivament.

Durant gairebé tota la jornada també es van instal·lar uns escacs gegants al jardí de l’edifici històric perquè els petits poguessin demostrar les seves habilitats.

Amb el torneig d’escacs finalitzen les activitats esportives del Centenari, que van començar al febrer amb un torneig d’escacs intern dirigit als professionals. En el torneig intern la classificació va quedar de la següent manera: 1r classificat: Carles Rubies, 2n classificat: Marc Alcón i 3r classificat: Toni Salvador.

Aquesta activitat, com d’altres, compta amb la col·laboració especial de Sirsa i Semic, que fan possible aquesta celebració.

Pujar