Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

3/01/2022

Canvi de normativa d'accessos a l'Hospital: tancament de visites i acompanyament a pacients

Per tal de garantir la seguretat dels nostres pacients i també dels professionals, a partir del proper dijous, 9 de desembre, es duu a terme un canvi de normativa pel que fa a als accessos de familiars a l’hospital.

Pacients hospitalitzats:

· No es permeten les visites a pacients hospitalitzats.

· Excepcionalment, podran accedir els familiars de pacients amb dependència física o cognitiva; targeta Cuida'm; menors d'edat; parteres i final de vida. En aquests casos, els familiars seran autoritzats des de l’hospital. A criteri assistencial aquestes visites es poden veure ajustades a una hora al matí i una hora a la tarda.

· El familiar autoritzat haurà de ser sempre la mateixa persona.

Pacients Consultes Externes:

· Poden accedir a l’hospital les persones que disposin d’una citació i ho hauran de fer sols, sense la presència d’un acompanyant.

· Excepcionalment, podran estar acompanyats els pacients amb dependència física o cognitiva, targeta Cuida'm i menors d'edat.

· En tots els casos, els usuaris podran accedir a l’hospital fins a 15 minuts abans de l’hora de la cita.

Pacients Urgències:


• Els pacients han d’accedir sols a l’àrea d’Urgències, amb l’excepció de pacients amb dependència física o cognitiva, targeta Cuida'm i menors d'edat.
 

Durant el període d’accés restringit a l’hospital, les accions d’informació assistencial a les famílies es continuaran duent a terme de manera no presencial (per telèfon).

**

Les mesures de seguretat, pel que fa als equipament de protecció individuals, són les següents:

· Àrees Covid: l’acompanyant portarà mascareta Ffp2 i, en arribar a l’àrea, es vestirà amb l’Equipament de Protecció Individual (EPI) necessari i s’adreçarà directament a l’habitació, d’on no es podrà moure.

· Àrees no Covid: l’acompanyant portarà una mascareta homologada i s’adreçarà directament a l’habitació, d’on no es podrà moure.

· El familiar haurà de portar posada la mascareta, en tot moment, mentre es trobi dins del recinte hospitalari.

Pel que fa a la recollida d’objectes personals de pacients hospitalitzats, cal seguir el següent règim de lliurament:

· Matí: de 10.00 a 12.00 h.

· Tarda: de 16.00 a 18.00 h.

Pujar