Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

29/11/2013

L’Hospital General de Granollers celebra la I Jornada de Recerca i Innovació

Avui, 29 de novembre de 2013, s’ha celebrat la I Jornada de Recerca i Innovació de l’Hospital General de Granollers amb l’objectiu d’estimular i potenciar la recerca biomèdica i traslacional en el centre i alhora difondre la recerca que s’està desenvolupant actualment.

La ponència central de la Jornada ha anat a càrrec del Dr. Xavier Castellsagué, cap de la Unitat d’Infeccions y Càncer de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i el qual ha parlat sobre el virus del papil·loma humà i la vacuna que han desenvolupat amb el seu grup de recerca.

Seguidament s’han fet les presentacions de les comunicacions orals de projectes de recerca en curs o acabats recentment.

Al finalitzar la Jornada s’ha atorgat el premi al millor projecte de recerca. Sent el projecte guanyador: l’Efecte de la fluoxetina i levodopa en la recuperació de pacients amb infart cerebral.Investigadora principal: Dolores Cocho Calderón. Equip investigador: Pilar Otermin Vallejo, Anunciacion Boltes Alandí, Jordi Pons Brugada, Jordi Espinosa García, Ana Clara Ricciardi, Raquel Cuevas Pérez, Jordi Ortiz Gil.

També s’han premiat les millors comunicacions orals. El primer premi ha estat per: La hipòxia intermitent prediu pitjor control glicèmic en pacients amb diabetis tipus 2 mal controlada, dels autors: Marta Torrella Marcet, de la Unitat de Pneumologia, Ignasi Castells Fusté, de la Unitat de Diabetes Endocrinologia i Nutrició (UDEN) i Enric Barbeta Sanchez, Unitat de Pneumologia. El segon premi ha estat per la comunicació: Coaliment. Compra Saludable, de: Cèlia Puig, Unitat de Diabetis, Endocrinologia i Nutrició, Assumpta Recasens, Unitat de Diabetis, Endocrinologia i Nutrició i Esteve Llargués del Servei de Medicina Interna. I el tercer premi per a la comunicació: Tolerància de roflumilast en pacients pluripatològics amb MPOC dels autors: Mònica Vila, Anna Soler, Angeles Ruiz i Esteve Llargués, de l’Hospital de Dia Mèdic. Servei de Medicina Interna.

Pujar