Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

15/03/2021

Licitació de l'edifici polivalent de l'Hospital de Granollers

L’11 de març es va licitar el concurs per redactar el projecte i executar les obres del nou edifici polivalent de l’Hospital de Granollers, que servirà per donar resposta a les necessitats sorgides amb la pandèmia, ampliar i modernitzar el centre. L’actuació té un cost aproximat de 32,5 milions (import de licitació amb IVA), més l’equipament.

Un cop publicada la licitació, les empreses interessades disposen d’un termini de tres setmanes per presentar les seves ofertes. Després caldrà valorar les ofertes presentades i en el termini d’un mes, aproximadament, es procedirà a l’adjudicació. L’empresa adjudicatària tindrà 7,5 mesos per redactar el projecte i construir l’edifici. Posteriorment caldrà procedir al seu equipament. La posada en marxa està prevista per a finals de 2021.

El nou espai, d’uns 9.000 m2, allotjarà el servei d’urgències a la planta baixa, amb 90 punts d’atenció. A la primera planta s’hi allotjaran l’àrea de crítics, semicrítics i d’hospitalització convencional, fins a una capacitat total de 40 llits. En una segona fase (encara no licitada) s’abordarà l’ampliació quirúrgica.

L’edifici s’afegeix als nous espais polivalents dels hospitals Arnau de Vilanova, Germans Trias i Pujol , Bellvitge, Moisès Broggi i Parc Sanitari Pere Virgili de Barcelona.

D’altra banda, les obres del nou centre de salut del carrer de Girona avancen a bon ritme i està previst finalitzar el nou CUAP a l’estiu. El CUAP serà el primer equipament a entrar en funcionament; després serà el torn de l’ASSIR territorial i dels quiròfans de CMA i les consultes especialitzades. La previsió és que tot l’edifici estigui operatiu a finals d’any.

Font: 

Àmbit Metropolità Nord
Regió Sanitària Barcelona
Salut/Servei Català de la Salut

Pujar