Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

16/02/2021

Vacunació contra la Covid-19 / Vacunación contra la Covid-19

En el següent enllaç trobareu tota la informació relativa a la vacunació dels ciutadans contra la Covid-19:

En el siguiente enlace encontrará toda la información relativa a la vacunación de la ciudadanía contra la Covid-19:

https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/ciutadania/

Vacunació en pacients immunodeprimits o amb malalties autoimmunes.

En cas que sigueu un pacient immunodeprimit o amb malaltia autoimmune, us indiquem que la Comissió d'Infeccions de l'Hospital General de Granollers, assenyala la conveniència i la importància de la vacunació per COVID-19 en tots els pacients amb malalties autoimmunes, inclosos els que reben tractaments immunosupressors. En aquest sentit, la seva vacunació està recomanada a partir del moment en què correspongui a aquest grup de població. Les mesures de prevenció generals (ús de mascareta, distanciament, higiene de mans i ventilació) segueixen sent imprescindibles, fins i tot després de la vacunació.

Vacunación en pacientes inmunodeprimidos o con enfermedades autoinmunes.

En el caso que sea un paciente inmunodeprimido o con enfermedad autoinmune, le indicamos que la Comisión de Infecciones del Hospital General de Granollers, expresa la conveniencia e importancia de la vacunación para COVID-19 en todos los pacientes con enfermedades autoinmunes, incluidos aquellos que reciben tratamientos inmunosupresores. Su vacunación está recomendada a partir del momento en que corresponda a este grupo de población. Las medidas de prevención generales (uso de mascarilla, distanciamiento, higiene de manos y ventilación) siguen siendo imprescindibles, incluso tras la vacunación.

Pujar