Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

19/11/2020

S’amplia el Servei d’Urgències de l’Hospital General de Granollers amb dos mòduls de suport

Granollers, 19 de novembre de 2020.- Per tal d’ampliar els espais del Servei d’Urgències de l’Hospital General de Granollers, s’han començat a instal·lar dos mòduls nous, amb una dimensió de 242 m² en total. El primer mòdul està adherit al Servei d’Observació d’Urgències (SOU) i vol ampliar aquesta àrea d’observació amb 14 boxs més, i augmentar així mateix l’àrea de medicina amb un ús polivalent amb nivells de triatge 3 (veure requadre explicatiu adjunt). El segon mòdul consta de 8 butaques i 2 boxs de consulta, és adjacent i està comunicat amb la sala d’espera del Servei d’Urgències. Aquest espai pretén donar resposta a l’àrea mèdica per aquella patologia lleu de triatge 4 i 5.


L’objectiu d’aquests mòduls és, per una banda, donar resposta a les necessitats de la pandèmia COVID per tal que cada pacient estigui ubicat en un box individual, millorant la seva estada. I per l’altra, anul·lar els passadissos com a zona assistencial.
Nivells de triatge del Servei d’Urgències


El Servei d’Urgències de l’Hospital
És la principal porta d'entrada dels pacients que són hospitalitzats al nostre centre, encara que el percentatge més gran de pacients atesos, són donats d'alta amb el problema pel qual consulten resolt. També, alguns d'ells necessiten seguiment en altres dispositius del centre o en l’Atenció Primària.
L'envelliment poblacional i l'elevada prevalença de patologies de diversa índole en persones de 65 o més anys, fan preveure un increment substancial del nombre de visites a Urgències en els següents anys, pel que és necessari adequar l'oferta sanitària a aquests reptes.
L'activitat que es realitza en aquest Servei és molt àmplia: la part assistencial inclou l'atenció des de processos molt banals (que podrien ser resolts en altres nivells d'atenció) fins patologia molt complexa i d’alta gravetat.

Pujar