Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

26/10/2020

L’Hospital General de Granollers en creixement, convoca 50 places d’infermeria

Granollers, 26 d’octubre de 2020.- L'Hospital General de Granollers té projectat en els propers dos anys un creixement estructural i organitzatiu que li permetrà augmentar i millorar l’atenció assistencial que dona als ciutadans del seu territori. Per poder fer front a aquest creixement ha posat en marxa la convocatòria de més de 50 places d’Infermeria que s’hauran d’incorporar en els propers mesos.

El projecte més important és l’ampliació de l’UCI de l’Hospital que, a finals de l’any 2021, permetrà posar en funcionament 10 llits més de cures intensives dels que es disposa en l’actualitat. Aquesta obra suposa un avanç pel centre, ja que podrà donar resposta a les necessitats en l’atenció al malalt crític del territori, evitant desplaçaments dels pacients a altres hospitals fora del seu entorn, així com augmentar la complexitat de les actuacions mèdiques que no pot assumir actualment. D’altra banda, una altra millora substancial serà la possibilitat de creixement en l’equip humà que compon l’Hospital. En aquest sentit la Sra. Carme Tusquellas, directora d’infermeria del centre, diu que “l’obra de l’UCI serà una oportunitat i una aposta per a tots els professionals de l’Hospital que, durant la pandèmia de la Covid, estan demostrant la seva professionalitat i implicació”. També apunta que “és una oportunitat que s’obre, per descomptat, a tots els professionals externs que amb un perfil d’atenció al malalt crític vulguin participar d’aquest projecte”.

L’altre projecte estructural més immediat serà l’obertura de l’edifici d’atenció del carrer Girona que contempla la posada en marxa de sis quiròfans i que comportarà també la creació de llocs de treball d’infermeria quirúrgica.

Projectes Infermers de l’Hospital:

Actualment, s’estan treballant diferents projectes de caràcter organitzatiu des de la direcció d’infermeria, com:

  • La creació de l’àrea del nen on els professionals en pediatria aglutinaran tota l’atenció pediàtrica de l’hospital, des de l’atenció urgent fins a consultes externes, passant per hospitalització, la cirurgia, els hospitals de dia i la consulta específica d’infermeria.
  • L’inici en breu de la definició i implantació del projecte IPA, Infermeres de Pràctica Avançada, ja treballat amb la Universitat de Barcelona i el Col·legi d’Infermeria, que permetrà a les infermeres de l’hospital amb aquestes competències i expertesa puguin donar a conèixer aquest nou rol.
  • I, finalment, la participació en el projecte internacional Nursing now amb objectius com la difusió de totes les activitats que fa la infermeria, per tal de donar-li el valor que té i fer-la visible a escala internacional, i que contribueix al desenvolupament professional.


La Sra. Tusquellas conclou que “en aquest moment tan complicat per la sanitat, i en especial pel col·lectiu d’infermeria, aquest creixement permetrà donar entrada a nous professionals que participaran activament en el desenvolupament del futur més proper de l’hospital, i fer un salt qualitatiu en aquest col·lectiu dins el centre”.

Pujar