Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

19/02/2020

L’Hospital inicia el Programa de Prehabilitació per a pacients quirúrgics de càncer colo-rectal

Granollers, 14 de febrer de 2020.- L'Hospital General de Granollers inicia durant aquest mes de febrer el programa de Prehabilitació per als pacients que s'hagin d'intervenir d'una cirurgia de càncer colo-rectal.

El programa té com a objectiu optimitzar l'estat físic del pacient per fer front a una intervenció quirúrgica. Amb el suport d'un anestesiòleg, una infermera que gestionarà de forma personalitzada el cas de cada pacient, un dietista i un fisioterapeuta, se cercarà la millora de la reserva funcional del pacient mitjançant un programa d'entrenament físic personalitzat, la promoció de l'activitat física, tot complementat amb un suport nutricional i psicològic per fer front a l'estrès de l'operació.

Es calcula que aquest programa pot beneficiar a uns 120 pacients a l'any, tot i que, en un principi, s'aplicarà a pacients més sensibles com persones majors de 70 anys o que presentin un mal estat general, o estiguin desnodrits o anèmics. Aquest grup el representen unes 75 persones a l'any, aproximadament.

El programa de Prehabilitació s'ha pogut posar en marxa gràcies a l'aportació de 10.000 € que l'any 2019 va realitzar l'entitat Rotary Club Granollers, assolits a través de l'edició del seu IV sopar solidari Somriures a Taula i que va comptar amb la participació altruista del Gremi d'hostaleria del Vallès Oriental.

Pujar