Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

10/01/2020

L’Hospital rep el premi Avedis Donabedian a la millor Memòria de Responsabilitat Social Corporativa

El dr. Rafael Lledó, director general de l'hospital, recull el premi

Granollers, 10 de gener de 2020.- L’Hospital General de Granollers ha estat guardonat amb el Premi Fundació Asisa en el marc dels Premis Avedis Donabedian. Un premi que, emmarcat en l’àrea d’informació social i transparència, distingeix a aquelles institucions i/o empreses que presentin una millor informació sobre les accions i les estratègies dutes a terme en l’àmbit de la responsabilitat social.


Fruit de la voluntat històrica per millorar el benestar i la qualitat de vida de la població, l’Hospital sempre s’ha caracteritzat per ser una institució propera, oberta i compromesa socialment amb el seu entorn des de totes les seves dimensions: l’econòmica, la social i la mediambiental.


Aquest compromís ha permès a la institució dissenyar projectes i accions conjuntament amb els seus col·lectius d’interès per proporcionar un benefici directe a la societat sempre des de la transparència, l’ètica i la veracitat, convertint-se l’Hospital en un actor viu en l’àmbit públic de la comarca del Vallès Oriental.


Des del 2014 s’elabora la memòria d’activitat en l’àmbit de la Responsabilitat Social aplicant les recomanacions de la Guia para la elaboración de Memoria de Sostenibilidad, de la Global Reporting Initiative (GRI) i d’acord amb la Guia ISO Norma UNE 26000.
La Memòria premiada, corresponent a l’exercici del 2018, reflecteix la dedicació i l’esforç que els professionals de l’Hospital realitzen per posicionar el centre com un hospital general de referència, tant pel que fa a l’assistència, la formació, la docència, la recerca i la innovació. El treball i la millora de la sostenibilitat, amb el suport de diferents aliances de les quals forma part l’entitat, conformen l’esperit de la responsabilitat social de la institució.


Aquest és el tercer reconeixement que rep l’Hospital de la Fundació Avedis Donabedian. L’any 2009 va ser guardonat amb el premi a la Millor Memòria d’una institució Sanitària i Socials per la seva transparència i esforç en comunicar a la societat les activitats realitzades per tots els professionals que el conformen, i l’any 2011 va rebre el premi a l'Excel·lència en qualitat per a projectes de salut pública, patrocinat per l'Agència de Protecció de la Salut de Catalunya, per l'estudi AVALL que van dur a terme l'Hospital General de Granollers conjuntament amb l'Institut Català de la Salut (ICS) i l'Ajuntament de Granollers.

Pujar