Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

18/11/2019

Es posa en marxa el nou aparcament públic de l’Hospital General de Granollers

Granollers, 18 de novembre de 2019.– Aquesta tarda s’ha inaugurat el renovat aparcament públic de l’Hospital General de Granollers, una vegada finalitzades les obres de remodelació i modernització de les instal·lacions.

L’acte inaugural ha comptat amb l’assistència de membres de l’Equip Directiu i professionals del Servei d’Infraestructures i Manteniment de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, així com de les empreses promotores de l’obra (CPVA Arquitectes, la constructora DEUMAL i Estabanell Energia).

Les obres de millora van començar el passat mes de febrer i es van dividir en dues fases, per tal de poder disposar d’una zona d’aparcament per als usuaris del centre en tot el procés d’obres. Es tracta d’un espai de 10.500 m² a l’aire lliure que donarà cabuda a 410 vehicles.

Amb motiu de les darreres tasques a realitzar per a la finalització de les obres de remodelació i adequació de l'aparcament públic, el divendres es va tancar l’accés a partir de les 15 hores i s'obrirà dels usuaris demà dimarts 19 de novembre.


Quines millores inclou el nou aparcament?

  • ​​Modernització: gestió totalment automatitzada amb doble accés d’entrada i de sortida i també doble terminal de caixa.
  • ​Més accessibilitat i sostenibilitat: places per a discapacitats, deu punts de càrrega per a vehicles elèctrics i plaques fotovoltaiques que milloraran la sostenibilitat energètica de l’hospital, amb un autoconsum responsable i respectuós amb el medi ambient.​
  • Reducció de tarifes a preus de mercat: tarifes reduïdes i ajustades a les que s’apliquen la resta de pàrquings de la ciutat de Granollers: 2,50 €/hora. S’inclouen paquets setmanals i mensuals a 35 i 80 € respectivament.
  • ​Gestió de l’aparcament de manera online a través de Elparking.com. Per tal de facilitar l’entrada a l’aparcament, el seu pagament, etc., els usuaris es podran descarregar l’app Elparking i afegir els seu vehicle. D’aquesta manera podran activar l’apertura per matrícula (les barreres d’entrada i de sortida s’obriran al llegir-la) i gestionar el pagament sense necessitat de passar pel caixer.  

Pujar