Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

30/10/2019

L’aparcament públic de l’Hospital General de Granollers es posarà en funcionament al mes de novembre

Granollers, 30 d’octubre de 2019.– A mitjans del mes de novembre, l’aparcament públic de l’Hospital començarà la seva activitat després de les obres de remodelació i modernització de les instal·lacions. Aquestes millores van començar el passat mes de febrer en dues fases, per tal de poder disposar en tot moment d’una zona d’aparcament per als usuaris del centre.

Les obres que s’han realitzat a l’aparcament comportaran diferents millores estructurals com una gestió totalment automatitzada amb doble accés d’entrada i de sortida i també doble terminal de caixa. Disposarà de places per a discapacitats i plaques fotovoltaiques que milloraran la sostenibilitat energètica de l’hospital, amb un autoconsum responsable i respectuós amb el medi ambient. També disposarà de deu punts de càrrega per a vehicles elèctrics.

Pel que fa a les tarifes, aquestes s’han reduït respecte als preus que cobrava l’anterior empresa que la gestionava, equiparant-les a les més reduïdes que apliquen la resta de pàrquings de la ciutat de Granollers: 2,50 €/hora. També s’ha contemplat fer paquets setmanals i mensuals a 35 i 80 € respectivament.

Amb la posada en marxa del nou aparcament es millorarà considerablement l’accessibilitat al centre sanitari amb unes instal·lacions més modernes, sostenibles i a preus de mercat.
 

Pujar