Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

20/06/2019

Urgències Pediàtriques de l’Hospital General de Granollers estrena la seva cara més amable

  • Vinils amb les mascotes del Servei de Pediatria fan més agradable l’estància dels petits


20 de juny de 2019.- La zona d’Urgències Pediàtriques de l’Hospital estrena nova decoració. La sala d’espera i els boxes estan decorats amb diversos dibuixos que tenen com a protagonistes a les mascotes del Servei de Pediatria de l’Hospital, el Muc i l’Anna. Alumnes de segon de batxillerat artístic de l'Institut Celestí Bellera de Granollers enguany han treballat projectes per decorar l'àrea d'urgències pediàtriques, els box i la sala d'espera i avui han acompanyat a l’empresa retolista en la col·locació dels vinils.

L’objectiu és convertir l’espai en una zona més amable per als pacients més petits de l’Hospital. La Cap del Servei de Pediatria, la Dra. Pilar Llobet, destaca la importància d’aquesta iniciativa: “cada cop més tenim l’evidència que la humanització és cabdal per a l’atenció sanitària, sobretot a Pediatria. En aquest sentit petits canvis com la decoració ens poden ajudar a oferir una millor atenció als nostres infants i les seves famílies, amb un entorn agradable i còmode que ajudi a disminuir l’angoixa que a vegades els suposa la malaltia i els procediments que s’han de realitzar. D’altra banda, volem assenyalar i agrair la tasca dels nois i noies i professores de l’Institut Celestí Bellera, que han treballat amb molta il·lusió i esforç perquè els nens i nens que es visitin a Urgències trobin aquest ambient bonic i relaxant. No ha estat fàcil, tenint en compte que el ventall d’edats que atenem és des de nadó fins a ells mateixos (18 anys)”.

Aquesta iniciativa compta amb el suport dels laboratoris LETI, que s’ha compromès amb la decoració de les Urgències Pediàtriques enguany i l’any vinent del nou Hospital de Dia Pediàtric.

El Servei de Pediatria del nostre centre va iniciar el projecte artístic amb l’Institut Celestí Bellera l’any passat amb el disseny i creació de la mascota i el logotip del Servei. Aquest és el segon projecte que realitzen i l’objectiu és seguir decorant tots els espais pediàtrics de l’Hospital, amb diferents històries i jocs on intervenen les mascotes del Servei. “Ens enorgulleix i estem molt contents pel fet que tots els projectes han estat dissenyats pels mateixos usuaris del Servei, tenint en compte els seus gustos i preferències” explica la Dra. Llobet.

Las mascotes de l’Hospital. El Muc i l’Anna són les mascotes que acompanyen el logotip del Servei de Pediatria de l’Hospital General de Granollers. L’any passat es va endegar un concurs de disseny entre els alumnes de segon de batxillerat artístic de l’Institut Celestí Bellera que va finalitzar al mes d’abril. Van participar 39 alumnes i el guanyador del concurs va ser de l’estudiant Pau Martín Comas.

Pujar