Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

19/06/2019

El Rotary Club Granollers entrega la recaptació del seu sopar solidari per a un projecte del nostre Hospital

"S'activen els somriures". D'aquesta manera va descriure el Dr. Lledó la recepció del xec de 10.000 euros, recaptat pel Rotary Club Granollers a favor del projecte de prehabilitació de pacients amb càncer de còlon.

El 17 de juny, el president de Rotary Club Granollers va lliurar el xec de 10.000 euros al Dr. Rafael Lledó, director general de l'Hospital General de Granollers. També hi va ser present el Sr. David Vàzquez, president del Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental i el Dr. Andreu Aloy, Director de Qualitat i Desenvolupament de l'Hospital.

El IV sopar solidari de Somriures a Taula, organitzat per Rotary Club Granollers-Barcelona el passat 4 d'abril, en el que van participar 130 comensals, i que va oferir el Gremi d'hostaleria del Vallès Oriental, de forma altruista, al restaurant Can Biel de Llinars, va recaptar 10.000 euros.

Felip Rovira, president de de Rotary Club, va destacar la implicació de la societat civil en projectes que ajuden a millorar la qualitat de vida a les persones del nostre entorn, i va agrair la participació altruista del Gremi d'Hostaleria i la iniciativa entusiasta de Margarita Arderiu, propulsora dels Somriures a Taula.

Els diners aconseguits es destinen en aquesta ocasió al projecte de prehabilitació de l'Hospital General de Granollers, que té com a objectiu optimitzar l'estat físic del pacient per fer front a una intervenció quirúrgica. Cerca la millora de la reserva funcional del pacient mitjançant un programa d'entrenament físic personalitzat i la promoció de l'activitat física. Aquest programa es complementa amb el suport nutricional i psicològic per fer front a l'estrès de l'operació.

Pujar