Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

13/05/2019

Participem en la campanya Euromelanoma

Granollers, 13 de maig de 2019.- La Unitat de Dermatologia de l’Hospital General de Granollers, col·labora per quart any consecutiu amb la campanya Euromelanoma. És una campanya a escala europea que té com a objectiu aportar informació sobre la prevenció, el diagnòstic precoç i el tractament del càncer de pell.

La campanya s’emmarca en la Setmana Europea de Prevenció del Càncer de Pell (11-15 juny), que té com a epicentre el 13 de juny, dia europeu dedicat a conscienciar sobre aquesta important malaltia. Els càncers de pell són dels quals més prevalença tenen, sobretot en països de l’àmbit mediterrani. La campanya va dirigida a la prevenció primària i secundària del càncer cutani provocat per l’exposició solar, on incloem: melanoma, carcinoma epidermoide i carconima basocelular.

Aquesta campanya es va iniciar a Bèlgica en 1999 i posteriorment s'ha estès a 29 països d'Europa. La iniciativa està liderada per un grup de dermatòlegs europeus que treballen de forma altruista per a dur a terme aquest projecte. A part d'una campanya anual d'examen gratuït de la pell, es posa a la disposició de la població informació sobre el càncer de pell: les formes més freqüents, com reconèixer-ho i com prevenir-ho.

S'espera d'aquestes campanyes que el major coneixement sobre el càncer de pell ajudi a prevenir el seu desenvolupament. Fins avui, més de 500.000 persones s'han sotmès a exàmens de la pell gratuïts. Pel que respecta als dermatòlegs i a la comunitat general de professionals de la salut, comparteixen regularment coneixements i millors pràctiques a través de publicacions científiques amb la finalitat de millorar l'atenció als pacients amb càncer de pell.

Aquest any la petició de cites es pot realitzar des del dia 7 de maig en el telèfon 91 543 45 35 o a la pàgina web: http://euromelanoma.aedv.es/login-paciente i la setmana de revisions gratuïtes és del 25 al 28 de juny. L'agenda ja està oberta.

Pujar