Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

15/10/2013

La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, TOP 20 2013 en l'especialitat del Sistema Nerviós

En el dia d’ahir es van donar a conèixer els resultats de la catorzena edició de l’estudi Hospitales TOP 20 impulsat per l’empresa de serveis sanitaris IASIST. En l’edició d’aquest any s’han avaluat un total de 162 hospitals dels quals 127 pertanyen al Sistema Nacional de Salut i 35 són de caràcter privat. L’estudi és un procés d’avaluació basat en una sèrie d’indicadors de qualitat, funcionament i eficiència econòmica, en el que es reconeixen els hospitals amb millors resultats de tot l’estat.
Un any més la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (FPHAG) ha estat reconeguda com a Hospital Top 20, concretament en l’estudi específic de l’especialitat del Sistema Nerviós. L’Hospital ha estat valorat com un dels millors en aquesta especialitat conjuntament amb el Consorci Hospitalari de Vic, l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa i l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València.

El d’enguany és el onzè premi TOP 20 que rep la FPHAG des de l’any 2000, on en sis ocasions ha estat reconeguda com un dels millors Hospitals de l’estat en la seva categoria de grans hospitals generals, i en les especialitats de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Ginecologia i Obstetrícia, Cardiologia i Pneumologia.

L’avaluació dels TOP en l’àrea clínica del sistema nerviós es basa en l’ictus, tercera causa de mort en occident i primera causa de discapacitat física en adults. Els hospitals que han assolit el reconeixement tenen els millors resultats de qualitat amb el menor temps d’ingrés dels pacients amb patologies dels sistema nerviós, menor taxa de mortalitat i de complicacions durant l’ingrés. 
La Unitat de Neurologia de la FPHAG: algunes dades.
La Unitat de Neurologia de la FPHAG funciona des de l’any 2002 i està integrada dins el Servei de Medicina Interna. L’equip professional està format per sis neuròlegs, la Dra. Anúncia Boltes, la Dra. Dolores Cocho, el Dr. Jordi Espinosa, la Dra. Marta Jiménez, el Dr. Jordi Pons i la Dra. Pilar Otermin, cap de la Unitat.
Pel que fa a l’activitat assistencial, la Unitat de Neurologia treballa en el tractament de l’ictus, detecció i tractament precoç, l’estudi diagnòstic de l’epilèpsia i neuromuscular, diagnòstic i tractament de cefalees i diagnòstic i tractament de patologies neurodegeneratives (esclerosi múltiple, pàrquinson, demències, etc.).
Durant el darrer l’any la Unitat va realitzar un total de 253 altes d’hospitalització convencional, 3.176 primeres visites a consultes externes i 3.499 de successives.
Docència i Recerca.
La Unitat de Neurologia forma part del Comissió de Recerca i Innovació de l’Hospital on participa activament en el desenvolupament de projectes per a la millora qualitativa dels pacients amb lesions neurològiques. També manté aliances amb altres centres o institucions sanitàries com la col·laboració en un projecte FIS (Fondo de Investigación Sanitaria) que realitza conjuntament amb l’Hospital de Sant Pau sobre malalties vasculars hemorràgiques.
És una Unitat amb una gran implicació en la docència. Els seus professionals formen part dels equips docents de l’Hospital que donen formació tant a especialistes de postgrau (MIR) com a estudiants universitaris procedents de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

Pujar