Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

19/09/2012

Tercer concurs de fotografia per promoure la lactància materna, organitzat per l'’Hospital General de Granollers i Play S.A

Obsequi 1r premi

Granollers, 19 de setembre de 2012 – Per tercer any consecutiu, el proper dia 3 d’octubre la Comissió de Lactància de l’Hospital General de Granollers, amb la col·laboració de l’empresa PLAY S.A., ha organitzat un concurs de fotografia obert a tots els usuaris i professionals de l’Hospital amb l’objectiu de promoure i sensibilitzar als futurs pares i mares sobre els beneficis de la lactància materna.

L’equip de l’àrea maternoinfantil i pediatria de l’Hospital General de Granollers promou la lactància materna des de l’any 1999, tasca que ha estat reconeguda amb el guardó de l’IHAN (Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Naixement i la Lactància). Els professionals volen aprofitar la diada de Lactància Materna per explicar a aquelles mares i pares que tenen dubtes sobre si donar el pit als seus fills i els beneficis que aquest tipus de lactància té en la salut del nadó. Algunes de les preguntes que sovint tenen els pares són: la llet materna conté els nutrients suficients que necessita el meu nadó? El protegirà d’infeccions, al·lèrgies i altres malalties cròniques? Augmenta el vincle mare-nadó? Millora la recuperació de la mare després del part i ajuda a eliminar els greixos i retornar a la silueta habitual? Disminueix el risc de la mare de tenir anèmia o càncer de mama? Totes les respostes a aquestes preguntes les donaran els professionals el proper 3 d’octubre a les taules situades a l’entrada de l’edifici de consultes externes.

Pujar