Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

8/02/2019

La UEAC renova la cessió d’un cotxe a l’Hospital per atendre malalts a domicili

Granollers, 8 de febrer de 2019 — La Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya (UEAC) ha renovat per un any més la cessió del cotxe que es va lliurar a l’Hospital General de Granollers l’any 2017. El vehicle s’utilitzarà per facilitar els desplaçaments dels professionals que realitzen assistència hospitalària als domicilis dels pacients.

L’Hospitalització a domicili és un dispositiu que permet a pacients que pateixen un problema puntual de salut evitar l’ingrés a l’Hospital, i fer la seva hospitalització al seu domicili amb la visita i seguiment d’equips especialitzats formats per professionals mèdics i d’infermeria. Aquests es desplacen als domicilis dels pacients per donar la mateixa atenció que  tindrien si estiguessin ingressats a l’Hospital. Amb aquest dispositiu es contribueix a la millora de la gestió assistencial hospitalària ja que pot alliberar llits a l’hospital per a d’altres pacients; millora la satisfacció i humanització de l’assistència, la participació i implicació del pacient i de la seva família en les cures mèdiques, i en l’evolució de la malaltia; disminueix els casos de dependència de l’hospital (hospitalisme), les infeccions hospitalàries i la freqüència de les visites a urgències. En aquests moments, en plena epidèmia de grip l’Hospital a domicili atén a 30 pacients de la comarca.

A l’acte de renovació de contracte i lliurament del cotxe van assistir-hi per part de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers el Dr. Rafael Lledó, director general; la Sra. Carme Padullés, directora econòmica i de serveis, i el Sr. Xavi Bigas de la unitat d’hospital a domicili. Per part de la Unió d’empresaris d’Automoció de Catalunya: el Sr. Carles Torras, secretari general.

Pujar