Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

9/10/2013

L’Hospital General de Granollers commemora la diada de la lactància materna amb un concurs de fotografia

lliurament de premis

Avui la Comissió de Lactància de l’Hospital General de Granollers, amb la col·laboració de l’empresa de puericultura PLAY S.A., han volgut commemorar la diada de la lactància materna exposant les 36 fotografies que han participat en la quarta edició del concurs fotogràfic dedicat a aquesta temàtica. Aquesta iniciativa, oberta a usuaris i professionals,  té com objectiu promoure la lactància materna i sensibilitzar als futurs pares i mares dels beneficis que comporta en la salut dels nadons.
La promoció de la lactància materna, és una tasca que l’equip de l’àrea maternoinfantil i pediatria de l’Hospital porta a terme des de l’any 1999, i que ha estat reconeguda amb el guardó IHAN (Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Naixement i la Lactància).
PLAY S.A. empresa de referència en el sector de la puericultura, reafirmant  el seu compromís amb la seguretat dels infants ha volgut donar suport a aquesta iniciativa promocionant el concurs amb el lliurament dels obsequis als guanyadors del concurs.
Els guanyadors han estat els següents:
1r premi
Títol de la fotografia: Gracias totales
Premiat: Sr. César Alcocer

2n premi
Títol de la fotografia: Sempre a punt. Sempre al punt
Premiada: Sra. Anna Viura

3r premi
Títol de la fotografia: La vida és meravellosa
Premiatda: Sra. Teo Gil

Pujar