Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

13/12/2018

La Mitja Marató de Granollers i l’empresa Àgora patrocinaran un projecte de l’Hospital General de Granollers sobre la diabetis

Granollers, 13 de desembre de 2018 — Ahir a la tarda a l’Hospital General de Granollers va tenir lloc la presentació de la campanya solidària “Els 21 seran Mitja vida” amb la que La Mitja Marató de Granollers i l’empresa Àgora donaran suport a un Projecte de l’Hospital General de Granollers per al tractament de la Diabetis Mellitus tipus I.

La realització del projecte ajudarà a l’Hospital a aconseguir l’acreditació d’un programa estructurat en el funcionament amb bombes d’insulina. Aquest programa és realitzat per l’empresa Medtronic, fabricant dels aparells i qui certifica la satisfactòria consecució de la formació.

Actualment, si ve són molts els hospitals que inicien aquest tipus de tractament, l’únic hospital que disposa d’aquest programa i de la certificació és l’Hospital Clínic de Barcelona. Disposar d’aquesta acreditació suposaria poder optimitzar els recursos i arribar a beneficiar a més pacients amb una acreditació d’excel·lència.

La realització d’aquest projecte no només ajudarà a implantar un nou programa a l’Hospital de Granollers, sinó que evitarà temps i desplaçaments a les persones diabètiques. A més a més, augmentarà la prestació de les diverses atencions al voltant de la diabetis que es porten a terme a l’Hospital per millorar la qualitat assistencial.

Amb aquest objectiu es posa en marxa la col·laboració entre l’Hospital, La Mitja Marató i l’empresa Àgora de Granollers per poder fer extensiu aquest projecte i fer partícips a ciutadans i empreses que hi vulguin col·laborar. Al cap i a la fi la diabetis ens afecta a tots, tant de forma directa com indirectament a través de familiars o amics, i quan abans puguem aplicar-hi mesures, més la combatrem.

L’acte de presentació va comptar amb l’assistència de l'Alcalde de Granollers, Sr. Josep Mayoral; per part de La Mitja Marató el Sr. Antoni Cornellas, president de l’Associació Esportiva La Mitja, i el Sr. Joan Villuendas,conseller de l’Associació; per part de l’empresa Àgora va assistir el Sr. Sergi López, director executiu comercial, i per part de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, el Dr. Rafael Lledó, director general, la Dra. Eva Martin, adjunta a direcció, i el Dr. Ignasi Castells, cap de secció de la Unitat de Diabetis, Endocrinologia i Nutrició (UDEN).

Pujar