Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

4/12/2018

Els Premis d'Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona reconeixen a tres professionals del nostre Hospital

Foto dels Premiats en l'edició 2018

Granollers, 4 de desembre de 2018.- Les doctores Judith Xirgu Cortacans i Raquel Benavent Boladeras i el doctor Miquel Rodríguez Acon, professionals que treballen al nostre Hospital, han estat guardonats aquest any amb un dels Premis a l’Excel·lència Professional que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) en reconeixement a trajectòries professionals basades en el compromís, l’honestedat, l’altruisme, la integritat i l’excel·lència.

L’acte de lliurament, en què es va premiar 51 metges i quatre equips assistencials de les comarques de Barcelona, va tenir lloc ahir al vespre a l’Auditori Axa de Barcelona.

Sobre els Premis
Els Premis a l’Excel·lència Professional es concedeixen anualment des de 2004 a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi, i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els premis del CoMB posen en valor trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència.


El CoMB guardona professionals en sis àmbits diferents: atenció hospitalària, atenció primària, altres àmbits assistencials, recerca biomèdica, educació mèdica i, per últim, humanitats, cooperació i gestió. Així mateix, es concedeixen quatre premis per a equips assistencials, per tal de reconèixer el lideratge i l’excel·lència dels metges que treballen en equip.
 

Pujar