Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

30/11/2018

L’Hospital General de Granollers celebra la quarta edició dels reconeixements Fulls d’Història

Foto de grup

Granollers, 30 de novembre de 2018.- Ahir a la sala d’actes del Centre Geriàtric Adolfo Montañá, la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (FPHAG) va celebrar la quarta edició de l’acte institucional Fulls d’Història per tal de reconèixer a professionals i entitats o associacions cabdals en els anys d’història del nostre Hospital.

Els Reconeixements Fulls d’Història d’aquest any per a cada categoria van ser:

  • En la distinció “Les Pedres de l’Hospital”, reconeixement pòstum a tres persones cabdals en els inicis de l’Hospital modern, s’homenatjà al Drs. Manel Plana i Plana i Pere Plana i Martí per ser els primers responsables mèdics de la institució, i al Dr. Enric Ribas Isern per ser el primer cirurgià amb qui va comptar l’Hospital i responsable mèdic de la institució.
  • En la distinció “Les Medalles d’or”, reconeixement a dues persones que han creat estructura en l’Hospital modern, s’homenatjà al Dr. Lluís Triquell Sabaté, metge responsable de la jerarquització del Servei de Farmàcia i promotor de la implantació de la unidosi a nivell estatal, i la Sra. Marina Molins i Viaplana que va ser la primera supervisora de Consultes Externes i treballar conjuntament amb el Dr. Queralt en les obres del nou edifici de Consultes Externes.
  • En la distinció “Les Mans de l’Hospital”, reconeixement a entitats o associacions que han ajudat i donat suport a l’Hospital, s’homenatjà als Pares Franciscans Conventuals de Granollers pel suport incondicional a la institució i a les persones ingressades.

Pujar