Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

28/11/2018

Cloenda de l’exposició 'Hope: 15 lliçons de vida' a l’Hospital de Granollers

Aquesta mostra s’ha exposat en col·laboració amb la Fundació Oncovallès

Granollers 28 de novembre de 2018.- Al llarg de dues setmanes els passadissos de l’Hospital General de Granollers han comptat amb una emotiva i impactant exposició: Hope: 15 lliçons de vida, obra de la fotògrafa granollerina Georgina Porredón. Aquesta mostra itinerant, que ahir va celebrar la seva cloenda al nostre Hospital, es va iniciar el 2017 amb motiu del 15è aniversari de la Fundació Oncovallès.

Porredón va fer 15 fotografies a malalts de càncer que havien atès a la Fundació Oncovallès durant 15 anys, amb un recull de les seves vivències. L'exposició va començar a llibreria La Gralla de Granollers el desembre de 2017, després va anar a La Garriga, Bigues i Riells, Sant Feliu de Codines, Canovelles, Montmeló, Santa Eulàlia, Les Franqueses i ara ha finalitzat la seva ruta a l'Hospital de Granollers. Inicialment, aquesta exposició només estava previst que s’exposés a La Gralla, però les persones fotografiades van demanar a Oncovallès si la podrien exposar als seus pobles, i és per aquest motiu que l’han traslladat per aquests set municipis.

Des del 8 de novembre l’exposició ha estat allotjada al passadís que connecta Consultes Externes amb l’edifici d’Hospitalització. A la cloenda hi van assistir per part d’Oncovallès la Sra. Georgina Porredón, fotògrafa, el Sr. Pere Cladellas, president i la Sra. Carme Grau, gerent i coordinadora; per part de l’Hospital la Dra. Eva Martin, adjunta a la Direcció General de l’Hospital i la Dra. Marina Clarambo, directora de clients.

En la cloenda el Sr. Pere Cladellas va expressar el seu agraïment a l’Hospital per acollir el final de l’exposició, ja que les persones que han participat en el projecte han estat pacients atesos en el centre motiu pel qual considera que el lloc era emblemàtic per finalitzar l’exposició.

D’altra banda, la Dra. Eva Martin, va afegir que com a l’Hospital rebre aquestes quinze fotografies que són els 15 anys d’Oncovallès ens honora i que agraïts per poder comptar amb aquesta exposició en el final del seu recorregut. També va expressar les bones sensacions que l’exposició ha transmès a pacients, familiars i professionals del centre que l’han pogut visitar.

La cloenda va ser molt emotiva, ja que va comptar amb la presència de moltes i molts dels protagonistes de les fotografies que van poder expressar el que els havia representat l’organització de l’exposició i la seva vivència enfront de la malaltia.

Pujar