Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

23/11/2018

L’Hospital General de Granollers celebra la VI Jornada de Recerca i Innovació

Granollers, 23 de novembre de 2018 — Avui l’Hospital ha celebrat per sisè any consecutiu la Jornada de Recerca i Innovació amb l’objectiu d’estimular i potenciar la recerca biomèdica i traslacional i la cultura innovadora en el nostre centre, alhora que difondre les iniciatives que s’estan desenvolupant actualment. La jornada s’ha adreçat a tots els professionals assistencials de l'Hospital.

En aquesta sisena edició la ponència central ha versat sobre la ‘Immunoteràpia antitumoral: CAR T Cells ens "condueixen" cap el futur’, a càrrec del Dr. Manel Juan, Cap de la Plataforma de Immunoteràpia de l’Hospital de Sant Joan de Déu i l’Hospital Clínic i professor de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.

Seguidament, s’han presentat els articles, les comunicacions orals i els projectes seleccionats d’aquesta edició candidats als premis Dr. Carles Vallbona als millors projectes de recerca. S’ha valorat l’originalitat del projecte, el seu impacte en la pràctica assistencial, en la prevenció o la millora de la salut de la població així com la seva viabilitat. Enguany els premiats han estat:
 
Premi al millor article
Anti-MDA5-positive dermatomyositis: an emerging entity with a variable clinical presentation. Ortiz-Santamaria V, Babot A, Ferrer C. de Unitat de Reumatologia, resident de Medicina Familiar i Comunitària, Servei de Geriatria.

Premi a  la millor Comunicació
Comparision of the long-term durability of integrase strand transfer inhibitors (instis) plus two  nucleoside analogues (nrtis):  a multicenter regional hospital study in Catalonia.
Àlex Almuedo, Elisabeth Deig del Servei de Medicina Interna.

PREMIS Dr. CARLES VALLBONA


1r Premi de Projecte de Recerca
Proyecto neneco (neonato normal ecografía): ecografía pulmonar en el neonato sano.
Dra. Belén Caurín del Servei de Pediatria.

2n Premi de Projecte de Recerca
Construcció d’un model tridimensional de pelvis femenina per millorar la comprensió de l’anatomia i de la interrelació  de les seves estructures durant l’embaràs i el part.
Dra. Ana Pereda i la Sra. Margarita Manresa Servei de Ginecologia i Obstetrícia i Sala de Parts.

3r Premi de Projecte de Recerca
Efecte d'un programa de rehabilitació cognitiva sobre el funcionament global de persones que viuen amb el VIH: La resiliència com a factor neuroprotector.
Dra. Sara Carrillo del Servei de Psicologia.

Pujar