Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

10/10/2018

Jornada d’actualització en lactància materna del Vallès Oriental i lliurament de premis del concurs de fotografia

Granollers, 10 d’octubre de 2018.Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Lactància Materna, la Comissió de Lactància de l’Hospital General de Granollers ha organitzat la novena edició del concurs de fotografia obert a tots els professionals i usuaris del nostre centre per promoure i sensibilitzar als futurs pares i mares sobre els beneficis de la lactància materna. L’entrega de premis s’ha dut a terme en cloure la II Jornada d'actualització en lactància materna del Vallès Oriental, que també organitza aquesta Comissió. Durant tot el matí s’han exposat a la Jornada les 68 fotografies que s’han presentat.

La promoció de la lactància materna, és una tasca que l’equip de l’àrea maternoinfantil i pediatria de l’Hospital porta a terme des de l’any 1999, i que ha estat reconeguda amb el guardó IHAN (Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Naixement i la Lactància).

Qui ha guanyat el concurs de fotografia ‘Promou la lactància materna’?

Els guanyadors han estat:

1r premi:

Títol: Lluitant per la vida

Autora: Rosa Masllorens

2n premi:

Títol: Abraçant la felicitat

Autora: Carolina Alfonso

Premi per votació popular:

Títol: 3 dies

Autora: Carolina Roman

Podeu visitar l'exposició de totes les fotografies que s'han presentat al concurs que estarà ubicada a la 3a Planta del Servei de Materno-Infantil de l'Hospital.

Pujar