Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

25/07/2018

Pallapupas omple de riure el Servei de Pediatria de l’Hospital General de Granollers

Granollers, 25 de juliol de 2018 - Pallapupas anuncia l'inici de la seva activitat a l'Hospital General de Granollers. Després d'un breu període de prova, els infants i familiars de totes les àrees pediàtriques podran gaudir, tots els dimecres de 12h a 16h00, capitanejats per la Infermera Oxígena, d'una estada més amigable i distesa, que els ajudarà a afrontar la por o angoixa derivades del seu pas per l'hospital.

Avui, a la presentació que ha tingut lloc al mateix hospital, el Dr. Rafael Lledó, director general de la institució ha agraït l'aportació de l'Associació Gran Centre i l'Obra Social La Caixa sense la qual no hauria estat possible realitzar aquest projecte. Ha valorat molt positivament l'activitat que realitzen els Pallapupas a l'Hospital perquè "contribueix a fer que el nen estigui una mica més còmode a l'hospital i per tant també ho estaran les famílies i els professionals", així mateix ha comentat que la tasca dels Pallapupas també ajuda perquè reforça al bon equip del Servei de Pediatria de l'Hospital. Finalment el Dr. Lledó ha destacat: "Som persones que atenem persones, pel que les emocions juguen i el fet que darrere del nen, els professionals i les famílies estiguin bé suma, no només en l'àmbit del confort sinó que en pot afectar en els resultats de salut i d'aquesta manera, molt modesta, és probable que afavorim els espais de convivència general".

Per la seva banda, Angie Rosales, directora i fundadora de Pallapupas, ha destacat la importància del riure com a eina davant les situacions adverses com és el cas d'una malaltia, especialment quan es tracta d'infants. També ha agraït als donants la seva col·laboració en el projecte. "A Pallapupas estem molt contents de començar la nostra tasca a l'Hospital de Granollers per poder arribar a tots els nens i nenes del Vallès Oriental que algun dia hagin de passar per l'hospital. Enguany els Pallapupas podrem fer riure tots aquests infants gràcies a les donacions dels comerciants de Granollers i de La Caixa, i confiem que l'any vinent trobem el finançament per assegurar la continuïtat del nostre projecte."

Sobre el servei de Pallapupas a l'Hospital General de Granollers
El servei de Pallapupas a l'Hospital general de Granollers, ha estat possible gràcies a la donació solidària de l'associació de comerciants i empreses de serveis Gran Centre Granollers i l'Obra Social "la Caixa", que ha destinat part de la recaptació de les compres nadalenques del 2017 a millorar l'atenció del Servei de Pediatria de l'Hospital. El finançament actual cobrirà la presència dels Pallapupas a l'Hospital de Granollers durant un any.

Sobre Pallapupas
Pallapupas és una organització sense ànim de lucre fundada l'any 2000, que ajuda als pacients i als seus familiars a fer un canvi positiu gràcies a l'humor i el teatre per tal de millorar el seu estat d'ànim i créixer com a persona en el procés de la malaltia.
Pallapupas està formada per actors i actrius professionals formats en una metodologia teatral i assistencial adaptada a cada persona.

La tasca de Pallapupas arriba a prop de 40.000 beneficiaris a Catalunya: infants hospitalitzats, adults diagnosticats amb càncer, gent gran, i persones diagnosticades amb algun tipus de trastorn mental. També ajuda als familiars dels pacients a superar el procés de malaltia, i al personal d'infermeria i mèdic a facilitar la seva feina assistencial a 12 hospitals arreu de Catalunya. www.pallapupas.org

Sobre l'Hospital General de Granollers i el seu Servei de Pediatria
La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers és un centre d'atenció sanitària, sòciosanitària i social, integrat al sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya. La Fundació està formada pel Centre Geriàtric Adolfo Montañá i per l'Hospital General de Granollers que és l'Hospital de referència del Vallès Oriental i com a tal té centralitzat el servei de Pediatria de la Comarca.

El servei de Pediatria realitza activitat a hospitalització, UCI neonatal, Maternitat, Urgències, Atenció ambulatòria i a l'Hospital de dia Pediàtric, essent el Servei de referència de les especialitats pediàtriques a la Comarca del Vallès Oriental. El Servei treballa constantment per millorar el procés global de l'atenció sanitària als més petits, així com per assolir la curació en el menor temps possible, disminuint al màxim l'impacte que la malaltia té sobre els infants i les seves famílies i evitar l'ingrés en la mesura que sigui possible. En els darrers anys aquest Servei ha vist incrementada la seva activitat, tant pel que fa al nombre com per la complexitat de la seva assistència. Per això recentment s'ha ampliat l'atenció a l'Hospital de dia Pediàtric, on es realitzen diversos tractaments hospitalaris i proves que requereixen sedació o monitorització evitant l'hospitalització a Planta i minimitzant l'estada.

El Servei de Pediatria en xifres:

Anualment més de 900 nens són hospitalitzats, es realitzen prop de 20.000 visites al servei d'Urgències i més de 15.000 infants passen per l'atenció ambulatòria i l'Hospital de Dia Pediàtric.

Pujar