Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

13/06/2013

L'Hospital General de Granollers primer hospital europeu amb bombes de perfusió de la casa japonesa Terumo

L’Hospital General de Granollers ha renovat les bombes de perfusió volumètriques de totes les seves unitats assistencials per les de la marca comercial Terumo amb seu al Japó. Això ha comportat que el Centre sigui el primer hospital europeu que manté relació comercial amb aquesta empresa japonesa que treballa principalment en el mercat asiàtic i americà.

Les bombes de perfusió volumètriques són aparells mèdics que permeten administrar qualsevol tipus de líquids, medicació o alimentació parenteral pautada mecànicament en temps o volum. La finalització del contracte amb el proveïdor anterior va obrir un concurs intern amb els més rellevants del mercat espanyol, resultant escollida l’empresa Terumo Medical Corporation per la seva relació qualitat, servei i preu. Entre d’altres, la nova bomba de perfusió aporta una millor visualització de la pantalla, un pes i mida més reduït, una manipulació més fàcil i intuïtiva així com un suport de racks per a la Unitat de Cures Intensives, ja que poden tenir connectades més de dues bombes per pacient alhora.

El fet que l’Hospital General de Granollers hagi estat el primer a nivell europeu en establir aquest vincle comercial amb l’empresa japonesa, ha comportat que el Sr. Takisawa, President de Terumo Global Hospital Products Company, hagi volgut conèixer personalment l’Hospital en una visita de caràcter privat el passat dia 6 de juny. El Sr. Takisawa va ser rebut pel Dr. Rafael Lledó, director general, i la Sra. Carme Padullés, directora econòmica i de serveis de l’Hospital General de Granollers, que el van acompanyar per les diferents unitats de l’Hospital. El Sr. Takisawa va estar acompanyat també per diferents directius de la seva companyia, la Sra. Nishihira, directora de l’equip de desenvolupament de negoci de Terumo, el Sr. Vanneste, director de desenvolupament de negoci en el mercat europeu, i el Sr. Vaquero, cap de la divisió de productes mèdics de Terumo per a Espanya i Portugal.

Pujar