Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

15/11/2017

L’Hospital General de Granollers organitza la V Jornada de Recerca i Innovació


Granollers, 15 de novembre de 2017.-
Aquesta setmana se celebra a Catalunya la 22a Setmana de la Ciència, una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Aquest esdeveniment europeu té l’objectiu d’acostar a la societat els avenços científics i tecnològics de manera atractiva i propera amb la finalitat d’augmentar el coneixement, la cultura i l’interès científic. El fil conductor de l’edició d’enguany és el turisme sostenible, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament promogut per Nacions Unides, que aspira a sensibilitzar els responsables de prendre decisions i el públic en general de la contribució del turisme sostenible al desenvolupament.

En aquest marc, i amb l’objectiu de celebrar els 10 anys de l’Àrea de Recerca i Innovació de l’Hospital General de Granollers, avui, 15 de novembre s’oferirà informació i es farà difusió d’alguns dels projectes de recerca i innovació que s’han realitzat o que s’estan desenvolupant actualment a l’entrada principal de consultes externes.

Per altra banda, el divendres 17 de novembre l’Hospital organitza per cinquè any consecutiu la Jornada de Recerca i Innovació amb l’objectiu d’estimular i potenciar la recerca biomèdica i translacional del centre, així com fer partícips als assistents de totes les accions que s’estan desenvolupant actualment.

En aquesta cinquena edició comptarem amb la inauguració per part del Sr. Josep Mayoral, alcalde de Granollers i president del Patronat de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, en una jornada que va adreçada a tots els professionals assistencials de l'Hospital. La ponència central, ‘La innovació i la medicina del segle XXI. Un repàs al repte que representa la Medicina en l’era d’Amazon, Uber o la fallida Theranos’, versarà sobre la telemedicina i anirà a càrrec del Dr. Frederic Llordachs, cofundador de Doctoralia Internet, responsable de e-Health de l’Associació Catalana d’Entitats de Salut, vocal de la secció eSalut del Col·legi de Metges de Barcelona.

Seguidament, hi haurà la presentació dels articles, les comunicacions orals i projectes seleccionats d’aquesta edició per a la seva puntuació final. Es valorarà l’originalitat del projecte, el seu impacte en la pràctica assistencial, en la prevenció o la millora de la salut de la població així com la seva viabilitat.

Campanya de la 22a Setmana de la Ciència
Dia: 15 de novembre
Hora: De 9 a 14 hores
Lloc: vestíbul de consultes externes

V Jornada de Recerca
Dia: 17 de novembre
Lloc: Aula de Docència de l’Hospital General de Granollers
Hora: 10 hores

Pujar