Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

4/10/2017

8è Concurs de fotografia sobre la lactància materna a l'Hospital General de Granollers

Granollers, 4 d’octubre de 2017 –  Avui la Comissió de Lactància de l’Hospital General de Granollers ha organitzat la vuitena edició del concurs de fotografia per commemorar la Setmana Mundial de la Lactància Materna, amb l’objectiu de promoure l’alletament matern i sensibilitzar als futurs pares i mares dels beneficis que comporta en la salut dels nadons.

La promoció de la lactància materna, és una tasca que l’equip de l’àrea maternoinfantil i pediatria de l’Hospital porta a terme des de l’any 1999, i que ha estat reconeguda amb el guardó IHAN (Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Naixement i la Lactància).

Durant tot el matí s’han exposat les 31 fotografies que s’han presentat al vestíbul de l’edifici de consultes externes .

PLAY S.A. empresa de referència en el sector de la puericultura, reafirmant  el seu compromís amb la seguretat dels infants un  any més ha volgut donar suport a aquesta iniciativa amb el lliurament del primer premi que consistirà en una Cadireta per al cotxe Volta Fix del grup 0+/1 (0 a 18 kg).

D’altra banda, l'empresa Suavinex, dedicada a productes relacionats amb l'embaràs, la futura mamà, la lactància materna i els nadons, oferirà el segon premi un Extractor de llet elèctric i una cistella amb productes de la marca i per últim l’empresa Medela, fabricant global de solucions mèdiques d’aspiració i extractors de llet d’alta tecnologia, promocionarà la iniciativa amb el lliurament del tercer premi, un altre Extractor de llet elèctric.

Pujar