Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

7/04/2017

La Salut Pública ha centrat la XIII Jornada de Salut de l'Hospital General de Granollers

Avui l’Hospital General de Granollers ha organitzat la 13a edició de la Jornada de Salut, un punt de trobada que tenia com a objectiu reunir a professionals de la salut per fomentar el debat sobre aspectes rellevants en l’àmbit sanitari. 

En aquesta edició i coincidint amb el dia Mundial de la Salut, el tema central era la Salut Pública. Definida com el conjunt organitzat d’actuacions dels poders públics i de la societat per protegir i promoure la salut de les persones, prevenir la malaltia i tenir cura de la vigilància de la salut pública.

A partir de la ponència central “Salut en totes les polítiques: àmbit local “ hi ha hagut una taula rodona formada per diferents agents del nostre entorn. Finalment, les diferents aportacions s’han posat en comú, per generar un debat enriquidor sobre aquesta temàtica.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) treballa per fer més sana, saludable i segura la vida i l’entorn de les persones de Catalunya. Vetlla per la millora de la salut individual i col·lectiva amb polítiques de promoció per a la salut i prevenció de la malaltia, de protecció i vigilància de la salut, de seguretat alimentària i de salut laboral.

Per tractar aquests aspectes enguany la Jornada de Salut ha comptat amb la presència del Dr. Joan Guix, secretari de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya; Dra. Sabina Molina, directora del Servei d’Atenció Primària (SAP) Vallès Oriental de l’Institut Català de la Salut; Dra. Verònica Ferrer, directora de l’ABS La Roca del Vallès; Dr. Francesc Martínez, cap de l’Àrea d’Acció Comunitària i Benestar de l’Ajuntament de Granollers; Dra. Joana Guerrero, metgessa de treball del Servei de Prevenció Riscos Laborals i Medi Ambient de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (FPHAG); Sra. Cristina Pérez, subdirectora general de Coordinació de la Salut Pública a Barcelona i Girona; Sra. Laia Mas, Public Affairs Director de Danone i el Dr. Esteve Llargués, director del Servei de Medicina Interna i Especialitats de la FPHAG que moderarà la Jornada.

La inauguració de la jornada ha anat a càrrec del Sr. Josep Mayoral, president del Patronat de la FPHAG i alcalde de la ciutat de Granollers; la Sra. Aurora Dueñas, directora dels sectors sanitaris Barcelonès Nord i Maresme i Vallès Oriental del Catsalut i del Dr. Rafael Lledó, director general de la FPHAG. 

Pujar