Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

13/02/2017

La Unió d'Empresaris d'Automoció de Catalunya (UEAC) lliura un cotxe a l'Hospital General de Granollers per atendre malalts a domicili

Avui la Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya (UEAC) ha lliurat un cotxe a l’Hospital General de Granollers amb l’objectiu de facilitar els desplaçaments dels professionals que realitzen assistència hospitalària als domicilis dels pacients.

L’Hospitalització a domicili és un dispositiu que permet a pacients que pateixen un problema puntual de salut evitar l’ingrés a l’Hospital, i fer la seva hospitalització al seu domicili amb la visita i seguiment d’equips especialitzats formats per professionals mèdics i d’infermeria. Aquests  es desplacen als domicilis dels pacients per donar la mateixa atenció que  tindrien si estiguessin ingressats a l’Hospital. Amb aquest dispositiu es contribueix a la millora de la gestió assistencial hospitalària ja que pot alliberar llits a l’hospital per a d’altres pacients; millora la satisfacció i humanització de l’assistència, la participació i implicació del pacient i de la seva família en les cures mèdiques, i en l’evolució de la malaltia; disminueix els casos de dependència de l’hospital (hospitalisme), les infeccions hospitalàries i la freqüència de les visites a urgències. En aquests moments, en plena epidèmia de grip l’Hospital a domicili atén a 30 pacients de la comarca.
A l’acte de lliurament han assistit per part de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers el Dr. Rafael Lledó, director general ; la dra. Mònica Botta, directora mèdica i la Sra. Carme Padullés, directora econòmica i de serveis. Per part de la Unió d’empresaris d’Automoció de Catalunya; Sr. Domingo Comas,  president i Carles Torras , secretari general.

Pujar