Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Hospital General de Granollers
Traductor

Aquesta eina, Google Traductor, facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Fhag no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.

Ets a: Portada / Comunicació / Notícies

15/03/2013

L'atenció al malalt amb patologia crònica, a debat

L’augment de l’esperança de vida a Catalunya en els darrers anys ha anat en paral·lel amb la disminució de la mortalitat i a un augment de la morbiditat i de la patologia crònica, que es manifesta en un 74% de la població adulta. És per aquesta incidència que les malalties cròniques com l’artrosi, el mal d’esquena, la hipertensió, el colesterol elevat, les migranyes, l’ansietat etc. són un dels problemes prioritaris en matèria de salut. Les malalties cròniques precisen d’una coordinació entre els nivells assistencials, tant pel que fa a matèria en prevenció, com de tractament personalitzat i d’orientació dels pacients que les pateixen.

Per parlar d’aquests aspectes des de la vessant conceptual fins a l’experiència professional enguany la Jornada de Salut tindrà com a ponents el Dr. Joan Ledesma, director del Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat de Catalunya (PPAC) del Departament de Salut; la Dra. Pilar Saura, directora mèdica de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers; la Dra. Núria Prat, directora del Servei d’Atenció Primària del Vallès Oriental de l’Institut Català de la Salut; elDr. Joan Espaulella, de la Direcció de Geriatria del Consorci Hospitalari de Vic/Hospital de la Santa Creu de Vic; la Sra. Annabel Ibáñez, infermera adjunta a la Direcció d’Atenció Primària de Serveis Sanitaris Integrats del Baix Empordà i el Dr. Xavier Escalada, director territorial Barcelona Nord del Servei d’Emergències Mèdiques.

La inauguració de la jornada anirà a càrrec del Sr. Josep Mayoral, alcalde de Granollers i president del Patronat de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (FPHAG); del Dr. Rafael Lledó, director general de la FPHAG; de la Sra. Aurora Dueñas, directora dels sectors sanitaris Vallès Occidental Est i Vallès Oriental de la Regió Sanitària de Barcelona del CatSalut i serà moderada pel Dra. Eva Martín, adjunta a la Direcció General de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers.

Pujar